Terhi

Tervetuloa lifestyleblogiini, jossa inspiroidutaan kaikesta kauniista, mietitään sisustusratkaisuja vanhaan töölöläisasuntoon ja haaveillaan matkoista kaukomaille... :)

Kirsikkapuisto

Kirsikkapuisto

Kesä on alkanut ihan huippusäillä, olen yllättynyt erittäin positiivisesti. Kerrankin Suomessa! Ja nythän on vasta toukokuu. Olen pyrkinyt viettämään aikaa ulkona aina kun mahdollista. Yksi vakio-vierailukohteista Helsingissä tähän aikaan vuodesta on Roihuvuoren kirsikkapuisto. Puistosta on tullut todella suosittu ja tuntuu, että kaikilla on kuvia sieltä tähän aikaan vuodesta. Ovathan pinkit puut niin kauniita :) Kirsikkapuiden kukinta ei kestä kauaa ja kävin itse puistossa viime viikolla ystäväni kanssa. Hanami -juhla ei ollut vielä silloin ollut, mutta kukinnat olivat jo hyvässä vauhdissa. 

Cherry tree park
Pink sunglasses
Cherry tree park
Faux fur sandals
Kesän to-do lista

Kesän to-do lista

Haalarissa

Haalarissa