Terhi

Tervetuloa lifestyleblogiini, jossa inspiroidutaan kaikesta kauniista, mietitään sisustusratkaisuja vanhaan töölöläisasuntoon ja haaveillaan matkoista kaukomaille... :)

Päiväreissu Tallinnaan

Päiväreissu Tallinnaan

Viime lauantaina tein nopean pyrähdyksen Tallinnaan ystävieni kanssa. Muutama tunti maissa menee niin nopeasti, ettemme ehtineet juuri muuta kuin käydä syömässä (kolmen ruokalajin lounaan). Leib Restoran:issa oli todella hyvää ruokaa ja palvelu oli myös ystävällistä. Itse söin alkupalaksi vuohenjuustoa, pääruoaksi lämpimän yrtti-artisokkasalaatin ja jälkiruoaksi suklaakakkua. 

Leib Restoran

Ruoan jälkeen kävelimme hetken keskustassa ja käväisimme mm. Viru Keskuksessa, perinteisesti... Siellä tein ainoan ostokseni maista, sen haluamani paidan lilan värisenä. Paita löytyi Mohito -liikkeestä 70 prosentin alennuksella. 

Tallinn flower market

Kukaan meistä ei katsonut kelloa kovin tarkasti ja kun vielä kävelimme melko hidasta vauhtia satamaan, oli edessä myöhästyminen laivasta :D Onneksi seuraava lähti noin puolentoista tunnin päästä, joten meidän ei tarvinnut sentään yöksi jäädä... Ensi kerralla voisi varata enemmän aikaa maissa tai vaikka yöpyä hotellissa :)

Viru Keskus
Tallinna Old Town
Ihonhoito - mitkä asiat teen eri tavalla

Ihonhoito - mitkä asiat teen eri tavalla

Tallinnan ostoslista

Tallinnan ostoslista