Terhi

Tervetuloa lifestyleblogiini, jossa inspiroidutaan kaikesta kauniista, mietitään sisustusratkaisuja vanhaan töölöläisasuntoon ja haaveillaan matkoista kaukomaille... :)

Lähtö Italiaan

Lähtö Italiaan

Minulle tuli melko nopealla varoitusajalla työmatka Italiaan, jonne lähden siis tänään. Matkakohteena on Milano / Bologna. Bolognan kaupungissa on suuret kosmetiikka-alan messut, jossa tehtävänäni on mm. tutkia uusia sarjoja ja tuotteita valikoimaan. Mukavaa ja jännittävää päästä katsomaan millaiset messut ovat kyseessä - sen tiedän ainakin, että isot! Toivottavasti teen hyviä löytöjä ja pystyn bongaamaan kiinnostavat uutuudet valtavan tarjonnan joukosta ;) 

Tänään torstaina en vielä mene itse messuille, mutta toivon pääseväni käymään jossakin kivassa outletissa. Matkasta tulee varmaan aika kiireinen ja palaan jo lauantai-iltana, joten laitan kuvia jälkikäteen. 

9DB12B75-939C-4E72-8D1A-EE7984FB820F.jpg
Milano & Modena

Milano & Modena

& Other Stories Helsinki

& Other Stories Helsinki