Terhi

Terhi

Tervetuloa blogiini, jossa jaan pieniä, inspiroivia juttuja mm. tyylistä, kosmetiikasta, sisustuksesta sekä vauvaelämästä modernin kaupunkilaisäidin näkökulmasta katsottuna.

Tallinnan tuliaiset vauvalle

Tallinnan tuliaiset vauvalle

Tein hetki sitten pienen reissun Tallinnaan, jossa jäi aikaa muutama tunti myös kaupoilla pyörimiseen. Tällä kertaa päätin vierailla Ulemiste -kauppakeskuksessa, jossa en ollut aiemmin käynyt. Voin suositella, valikoimaa on runsaasti - esimerkiksi kenkäkauppoja joku kymmenen vierekkäin! Ulemistessä on myös paljon liikkeitä, jotka keskittyvät vain vauvojen ja lasten tarvikkeisiin. Ne myyvät mm. ihania vaatteita, joille ei ollut nyt kauheasti tarvetta. Jotain kuitenkin lähti mukaan…

vauvan uimahousut

Kesä lähenee ja myös se ikä, kun vauvan voi viedä kokeilemaan uintia. Siispä pienet uimahousut tulevat tarpeeseen! Piti kyllä googlettaa liikkeessä, mitä vauvalla pidetään uinnissa päällä (lähinnä mietin, onko olemassa jotain uima-vaippaa…) :D. Tähän teemaan liittyen huomasin toisessa liikkeessä myös kaulan ympärillä käytettävän, puhallettavan uimarenkaan. Vaikuttaa hyvältä apuvälineeltä pienelle (kolmeen ikävuoteen asti), mutta saa nähdä..?

Kesällä ja matkoilla tarvitaan myös vauvan päätä suojaavaa lakkia. Sellainen löytyi vaaleanharmaana koossa, joka sopii kolmen kuukauden iästä eteenpäin. Lakin kankaassa on UV-suojakerroin 50. Vauva ei arvostanut ensin tätä tuliaistaan lainkaan, kun kokeilin sitä hänelle, mutta suostui sitten kuvan ottoon kuitenkin. ;) Lakki on vielä vähän iso, mutta pysyy paikoillaan leuan alle sidottavien narujen avulla.

vauvanvaatteet

Pyjamia on käytetty aika paljon ja niitä on kyllä hyvä olla useampi, joten tämä hauskalla “Milk, please” -tekstillä varustettu yksilö tulee varmasti saamaan käyttöä. Se taitaakin olla ensimmäinen punainen vaate, jonka vauva omistaa!

Ja vielä yksi tuliainen; shampoo Little Siberica -merkiltä. Tai oikeastaan Natura Siberica on se varsinainen brändi, johon tämä kuuluu. Vauvan hiuksia on pesty silloin tällöin shampoolla, joten on kiva kokeilla uutta tuotetta. Olen valinnut vauvan hiusten pesuun ainoastaan luonnonkosmetiikkatuotteita, ja tämäkin täyttää sen kriteerin.

vauva 3kk
Huippuhyvä voide kuiville käsille

Huippuhyvä voide kuiville käsille

Vauvan hoitolaukku

Vauvan hoitolaukku