Terhi

Terhi

Tervetuloa blogiini, jossa jaan pieniä, inspiroivia juttuja mm. tyylistä, kosmetiikasta, sisustuksesta sekä vauvaelämästä modernin kaupunkilaisäidin näkökulmasta katsottuna.

Kirppislöytö vauvalle x 2

Kirppislöytö vauvalle x 2

Tykkään koluta kirppareita aina silloin tällöin ja olen löytänyt vauvalleni käytettynä ison osan hänen vaatteistaan sekä monia muitakin juttuja. Toki jotkut tavarat haluan, ja on ns. pakko ostaa uutena, mutta joskus kohdalle sattuu kaikenlaista kivaa myös second-handina. Löytämisen ilo on osa kirppis-ostelua, koska ikinä ei tiedä, mitä tulee vastaan! :)

Yksi suosikkikirppareistani on lähellä kotiani sijaitseva Marskin Muksut (Topeliuksenkatu 19). Sitä pitää Mannerheimin Lastensuojeluliitto. Koska poikkean liikkeessä melko usein, olen varmaan osittain sen takia löytänyt sieltä kaikenlaista. Jos tarvitsen jotain tiettyä, käyn yleensä ensin katsomassa josko täältä löytyisi tarvitsemani tuote hyväkuntoisena, ja vasta sitten etsin sitä uutena kaupoista. Viimeisimmät löytöni olivat kuitenkin tavallaan heräteostoksia.

moses basket

Olen “aina” halunnut vauvalle rottinkisen ensisängyn, mutta en varsinaisesti etsimällä etsinyt sitä ennen hänen syntymäänsä. Ainoat tällaiset sängyt, mitkä huomasin, olivat uusia, ja ne olivat hinnoiltaan todella kalliita. Ja käytännön syistä vauvalle vuokrattiinkin ensikuukausiksi Liizi -vuokraamon sänky, jonka saa toisesta laidasta auki. Luovuin siitä sen jälkeen, kun löysin tämän rottinkisängyn jaloilla. Vauvalla on myös omassa huoneessaan pinnasänky, mutta toistaiseksi hän nukkuu samassa huoneessa. Rottinkisängyssä oli mukana reunus (sopivasti sinisen värisenä…) ja sijauspatja. Leikkasin ensisänkyyn ostetun vaahtomuovipatjan tähän korisänkyyn sopivaksi. Vauva vaikutti tykkäävän heti pesämäisestä rottinkisängystään, mutta täytyy miettiä kuinka kauan sitä voidaan enää käyttää, sillä hän potkii kovasti ja joskus löysin pari säpälettä aamulla :D Lisäksi hän pyrkii jo pyörimään enemmän. Pääasia kuitenkin on, että korisänky on (tämän ikäiselle vauvalle) sellaisessa paikassa, missä se ei pääse kaatumaan. Löydöllä oli hintaa 30 € ja uskon, että saan sen myytyä taas eteenpäin, kun aika tulee.

rocking elephant

Toinen samalla kerralla tekemäni ostos oli keinu-elefantti. Myös keinuhevosen olin ajatellut vauvalle (tai taaperolle…) ostaa, mutta nyt löytyikin hevosen sijaan norsu! Lelu on pehmustettua materiaalia, joten siinä on mukava istua. Norsua voi käyttää joko pyörillä tai keinumiseen. Tämä oli siisti ja hinnaltaan noin 13 €. Merkki on Teddykompaniet Diinglisar. Tämä kelpaa meille käytettynä aivan hyvin :)

baby
Kokemuksia vauvan lonkkalastahoidosta

Kokemuksia vauvan lonkkalastahoidosta

Pääsiäinen

Pääsiäinen