Terhi

Terhi

Tervetuloa blogiini, jossa jaan pieniä, inspiroivia juttuja mm. tyylistä, kosmetiikasta, sisustuksesta sekä vauvaelämästä modernin kaupunkilaisäidin näkökulmasta katsottuna.

Huippuhyvä voide kuiville käsille

Huippuhyvä voide kuiville käsille

Vauvaa hoitaessa tulee pestyä käsiä ihan jatkuvasti ja oma kuiva ihoni ei tykkää siitä ollenkaan. Toinen syy pahaan kuivuuteen on vähäinenkin oleskelu ilman hanskoja kylmänä päivänä - ihosta tulee hetkessä ahavoitunut. Olen arjessa aika laiska rasvaamaan käsiäni, vaikka se pitäisi aina muistaa. Monesti käsien rasvaus jää vain nukkumaanmenon yhteydessä tehdyksi rutiiniksi. Kun tilanne on päässyt pahaksi, mikään kevyt käsivoide ei enää auta.

weleda-skin-food-käsivoide.jpg

Olen monesti lukenut ja kuullut hehkutusta Weledan Skin Food -voiteesta, jota voi käyttää kaikille kuiville ihoalueille. Ostin sen vihdoin kokeiluun ja jo ensimmäisellä käyttökerralla eron entiseen huomasi nopeasti. Voide korjasi tehokkaasti käsien superkuivaa ihoa. Skin Foodia ei tarvitse laittaa isoa määrää (tuubi on aika pieni), vaikka tuote imeytyykin itselläni ihoon melko nopeasti. Parasta on laittaa voide yötä vasten, jolloin se pääsee hyvin vaikuttamaan. Skin Foodissa, kuten muissakin Weledan tuotteissa, on aika voimakas tuoksu, joka tulee eteerisistä öljyistä, mutta mielestäni se ei ole liian häiritsevä. Jos laitan tuotetta päivällä, käytän sitä vain kädenselkiin ja rystysiin, jotka ovat pahimmat ongelma-alueet. Tällöin tuote ei tunnu tahmaiselta käsissä.

Tuotteen koostumus on paksu ja aika öljyinen - se sisältää mm. auringonkukkaöljyä ja mehiläisvahaa. Bonusta siitä, että tuote on luonnonkosmetiikkaa, jota pyrin ostamaan mahdollisimman monen tuotteen kohdalla. Skin Foodia voi muuten käyttää kasvoillekin, täytyy kokeilla joskus! :)

Pääsiäinen

Pääsiäinen

Tallinnan tuliaiset vauvalle

Tallinnan tuliaiset vauvalle