Terhi

Terhi

Tervetuloa blogiini, jossa jaan pieniä, inspiroivia juttuja mm. tyylistä, kosmetiikasta, sisustuksesta sekä vauvaelämästä modernin kaupunkilaisäidin näkökulmasta katsottuna.

Baby Shower -juhlani

Baby Shower -juhlani

Baby Showerit järjestettiin yllätyksenä minulle pari viikkoa sitten, iso kiitos siitä ystäville! En osannut arvata mitään etukäteen, sillä olin kyseisenä sunnuntaina aamun pois kotoa ja tullessani takaisin siellä olikin pöytä laitettuna ja vieraat ensin ihan hiljaa paikoillaan keittiössä, joten aluksi säikähdin! :)

babyshower -ruoat.jpg

Koristeina oli söpöjä vaaleansinisiä juttuja, kuten ilmapalloja, rusetteja ja baby boy -viirinauha. Olen siirtänyt ne näin jälkikäteen vauvan huoneeseen, jossa voin jatkaa niiden ihastelua.

babyshower-ruoat

Tarjolla oli kaikkea hyvää salaattibuffetista vegepizzaan, juustoihin ja herkkuihin. Ystävät olivat hienosti löytäneet meiltä kotoa astioita tarjoiluun ja koristeluun. :) Alkujuomana meillä oli tähän ajankohtaan sopivaa glögi-skumppaa, jota olen tehnyt nyt myös itselleni parina iltana. Se maistuu mielestäni vähän siideriltä..!

glögiskumppa
juustot-ja-hedelmät

Ohjelmassa oli herkuttelun lisäksi juttelua ja hieman kokemusten jakamista erilaisista äitiys-asioista (joita myös lapsettomat ystäväni joutuivat nyt kuuntelemaan…), tietovisa Haluatko miljonääriksi -hengessä, vauvan ominaisuuksien arvailua ja lahjojen avaamista. Tällaiset rennot juhlat ovatkin juuri mieleeni, en jäänyt kaipaamaan esimerkiksi vauvansoseiden maistelua tai mitä näitä ohjelmanumeroita nyt onkaan! Olen myös itse ollut monissa baby showereissa vieraana ja ne ovat olleet hyvin samantyyppisiä. Parasta mielestäni on ystävien tapaaminen isommalla porukalla - usein viimeistä kertaa ilman vauvaa.

babyshower-kortit

Sain lahjaksi mm. hienon vaippakakun, joka on tehty pienimmistä Liberoista, vauvantarvikkeita ja lahjakortin vauvan ensimmäiseen valokuvaukseen. <3

baby-card.jpg
2x hyvä ja edullinen huulivoide

2x hyvä ja edullinen huulivoide

Joulukuusi paikoillaan!

Joulukuusi paikoillaan!