Terhi

Terhi

Tervetuloa blogiini, jossa jaan pieniä, inspiroivia juttuja mm. tyylistä, kosmetiikasta, sisustuksesta sekä vauvaelämästä modernin kaupunkilaisäidin näkökulmasta katsottuna.

Porvoon kesäretki

Porvoon kesäretki

Retki Porvooseen on kiva kesäaktiviteetti, jonka voisin toteuttaa vaikka joka kesä. Tänä kesänä olenkin jo päässyt sinne Haikon kartanossa yöpymisen muodossa. Yöpymiseen Haikossa riittää mainiosti yksi yö ja samalla reissulla voi viettää aikaa myös Porvoon keskustassa. Ehdimme tällä kertaa nähdä ja tehdä aika paljon - vierailla Runebergin kodissa ja Edelfeltin ateljeessa, syödä pariin kertaan keskustassa, käydä kävelyllä, uida kylpylässä sekä treenata kerran kuntosalillakin! Sunnuntaina tapasimme vielä Porvoossa asuvaa ystäväperhettä :)

Runerbergin koti

Runebergin koti kiinnosti minua mm. sisustuksen vuoksi. Talo olikin sisältä täynnä hienoja kakluuneja ja muita vanhoja yksityiskohtia. 

Runebergin koti

Porvoon keskustassa kävelimme vanhan kaupungin ja tuomiokirkon ohi...

Porvoo
Porvoo

...ja kävimme pizzalla Gabriel 1763 -ravintolassa.

Gabriel 1763 pizza

Seuraavana päivänä oli vuorossa aamiainen Haikossa, joka oli todella hyvä. Ei tule mieleen mitään, mitä aamiaiselta olisi puuttunut!

Haikon kartano

Aamukävelylle sopiva lenkki lähtee Haikon kartanolta, mutta ajanpuutteen vuoksi kävimme vain läheisellä näköalapaikalla.

Haikon kartano

Edelfeltin museo/ateljee sijaitsee lähellä Haikkoa, ja siellä on esillä jäljennöksiä hänen töistään. Etukäteen oli tuttu vain "Poikia rannalla"... Tämän jälkeen otimme suunnan kohti kyläpaikkaa ja kotia.

Albert Edelfeltin ateljee

Sellaiset tekemiset tällä kertaa Porvoon osalta! Mukava viikonloppu lyhyen ajomatkan päässä :)

Baby announcement -kuvaukset

Baby announcement -kuvaukset

Ihonhoitorutiinini korealaisella kosmetiikalla

Ihonhoitorutiinini korealaisella kosmetiikalla