Terhi

Terhi

Tervetuloa blogiini, jossa jaan pieniä, inspiroivia juttuja mm. tyylistä, kosmetiikasta, sisustuksesta sekä vauvaelämästä modernin kaupunkilaisäidin näkökulmasta katsottuna.

Baby announcement -kuvaukset

Baby announcement -kuvaukset

Joistain kuvistani on saattanut huomata pientä vatsan pullotusta, joka ei ole (pelkästään) turvotusta, vaan iloisin asia ikinä! Erittäin toivottu vauva, joka syntyy mahdollisesti jo tämän vuoden puolella <3 Olen halunnut ottaa raskaudesta kaiken irti ja nyt kun maha alkaa näkymään, oli toiveena ottaa ns. baby announcement -kuvat. Inspiraation näihin sain tietenkin Pinterestistä! ;) Asiasta tosin tietävät jo melkein kaikki läheisemme, joten kuvat eivät ole niinkään enää "ilmoitus", mutta ne jäävät kivaksi muistoksi odotusajasta. 

Baby announcement

Kuvat ovat minulle todella tärkeitä, vaikka itselläni ei olekaan jatkuvasti mahdollisuutta ottaa tai otattaa ammattitasoisia kuvia. Tähän elämän tärkeimmän tapahtuman taltiointiin pyysin valokuvaajaksi lahjakasta Jukka Alasaarta. Hänen perhevalokuvaustöihinsä voi tutustua täällä: alasaari.com & @jalasaari. Olen itse todella tyytyväinen kuviin, jotka on otettu kivalla niityllä Vantaalla auringon laskiessa. Kiitokset kuvaajalle!

"Hassuna" rekvisiittana koripallo :)

"Hassuna" rekvisiittana koripallo :)

Ja söpönä rekvisiittana tossut :)

Ja söpönä rekvisiittana tossut :)

Kesä tähän asti

Kesä tähän asti

Porvoon kesäretki

Porvoon kesäretki