Terhi

Terhi

Tervetuloa blogiini, jossa jaan pieniä, inspiroivia juttuja mm. tyylistä, kosmetiikasta, sisustuksesta sekä vauvaelämästä modernin kaupunkilaisäidin näkökulmasta katsottuna.

Haalarissa

Haalarissa

Haalariasut ovat yksi tämän vuoden trendeistä, joista olin saman tien kiinnostunut. Vai onkohan oikea nimitys jumpsuit? No tämä minun versioni muistuttaa ainakin enemmän jotain siivoojan haalaria! :) Ostin vaatteen jo muutama kuukausi sitten Monkista. Pidän itselläni tällaisista väljistä ja vähän erikoisista vaatteista. Haalaria on kiva käyttää, koska ei tarvitse pähkäillä sopivan ylä- ja alaosan löytämistä, vaan ne tulevat samassa paketissa. Uskon, että tulen käyttämään haalaria paljon tänä kesänä. 

Monki overall

Nyt kauppojen valikoimassa on paljon myös asusettejä, joissa ylä- ja alaosa ovat samaa kangasta. Niistä tulee mieleen pyjamat. Sellainen kiinnostaisi vielä hankkia jossain raikkaassa kuosissa. Toivottavasti nämä muutaman nämä päivän helteet jatkuisivat (edes jossain vaiheessa) ja kesästä tulisi lämmin! Kuvat on otettu kotipaikallani maalla, jossa ruoho on jo nyt vihreämpää superaurinkoisten päivien jälkeen...

Monki overall
Shoes
Kirsikkapuisto

Kirsikkapuisto

Edinburghin matkan suunnittelua

Edinburghin matkan suunnittelua