Terhi

Terhi

Tervetuloa blogiini, jossa jaan pieniä, inspiroivia juttuja mm. tyylistä, kosmetiikasta, sisustuksesta sekä vauvaelämästä modernin kaupunkilaisäidin näkökulmasta katsottuna.

Kirsikkapuisto

Kirsikkapuisto

Kesä on alkanut ihan huippusäillä, olen yllättynyt erittäin positiivisesti. Kerrankin Suomessa! Ja nythän on vasta toukokuu. Olen pyrkinyt viettämään aikaa ulkona aina kun mahdollista. Yksi vakio-vierailukohteista Helsingissä tähän aikaan vuodesta on Roihuvuoren kirsikkapuisto. Puistosta on tullut todella suosittu ja tuntuu, että kaikilla on kuvia sieltä tähän aikaan vuodesta. Ovathan pinkit puut niin kauniita :) Kirsikkapuiden kukinta ei kestä kauaa ja kävin itse puistossa viime viikolla ystäväni kanssa. Hanami -juhla ei ollut vielä silloin ollut, mutta kukinnat olivat jo hyvässä vauhdissa. 

Cherry tree park
Pink sunglasses
Cherry tree park
Faux fur sandals
Kesän to-do lista

Kesän to-do lista

Haalarissa

Haalarissa