Terhi

Terhi

Tervetuloa blogiini, jossa jaan pieniä, inspiroivia juttuja mm. tyylistä, kosmetiikasta, sisustuksesta sekä vauvaelämästä modernin kaupunkilaisäidin näkökulmasta katsottuna.

Gigi Hadid x Maybelline

Gigi Hadid x Maybelline

Olen viime aikoina testaillut myös edullista päivittäiskosmetiikkaa, jonka joukosta voi löytää helmiä samalla tavalla kuin selektiivisiltä merkeiltäkin. Gigi Hadidin Maybelline -meikkikokoelma julkaistiin jo viime vuoden lopulla, joten nämä meikit eivät ole enää uusinta uutta, mutta kirjoitan niistä silti pari sanaa, sillä avasin tuotteet vasta nyt :) Linja on käsittääkseni ollut iso menestys myös Suomessa, ja siihen on lanseerattu myös uusia tuotteita. 

Gigi Hadid x Maybelline Eyeshadow Palette

Luomiväripaleteista minulla on sävy GG15 Warm, josta löytyy kauniita nudesävyjä. Olen jo jonkin aikaa ollut enemmän kiinnostunut nimenomaan lämpimistä ja punertavista sävyistä silmämeikissä. Ennen suosin viileänruskeita ja harmaita sävyjä, mutta nyt osa niistä tuntuu jopa hieman vanhanaikaisilta. Mielestäni tällaiset lämpimät nudesävyt sopivat hyvin sinisille/vihreille silmille ja korostavat niiden omaa väriä. Tästä luomiväripaletista voisin käyttää siis kaikki sävyt. Pidän erityisesti hohtavista kullan ja kuparin sävyistä. Helmiäissävyistä tulee hyvin pigmenttiä, kun taas punertavien sävyjen pigmentti on kohtalainen. 

Gigi Hadid x Maybellinen Eyeliner

Toinen silmämeikkituote sarjasta, joka pääsee saman tien käyttöön, on rajaustussi. Pidän enemmän juuri tussimaisista rajauskynistä, joiden kärki joustaa hieman, kuin siveltimellä varustetuista. Rajaustussi tekee intensiivistä, hieman kiiltävänmustaa jälkeä, joka kuivuu hetkessä.

Gigi Hadid x Maybelline Highlighter

Korostusvärejä en käytä joka päivä kasvoilla, vaikka pidänkin niiden antamasta lopputuloksesta paljon. Voidemaisesta tuotteesta on saatavana kaksi sävyä, joista valitsin lämpimän eli kullanhohtoisen vaihtoehdon (GG21 Gold). Kädellä se näyttää tummalta, mutta tuote onkin todella helppo häivyttää kasvoilla. Kiva varsinkin ruskettuneella iholla. Aion käyttää tätä kasvojen korkeimmissa kohdissa, erityisesti poskipäillä. 

Yksi tuote, mikä tästä linjasta kiinnostaa minua vielä erityisesti, on Jetsetter -paletti, jota löytyy esimerkiksi Nellyltä. Se sisältää "kaiken" tarvittavan meikin tekoon. Olen yrittänyt etsiä kentiltä täydellistä matka-palettia, jonka lisäksi tarvitsisi ottaa vain meikkivoide mukaan reissatessa. Tämä olisi yksi vaihtoehto - sävyjen puolesta ainakin sopiva. 

Gigin kokoelman tuotteet ovat siis hyviä perustuotteita, jos haluaa kokeilla sävyjä, mutta ei viitsi investoida isoa summaa meikkeihin. Iso plussa näille kauniista nudepakkauksista, jotka sopivat myös teini-iän ohittaneille :)

Pakko saada: hiusdonitsit

Pakko saada: hiusdonitsit

Näihin maihin matkustaisin uudelleen

Näihin maihin matkustaisin uudelleen