Terhi

Terhi

Tervetuloa blogiini, jossa jaan pieniä, inspiroivia juttuja mm. tyylistä, kosmetiikasta, sisustuksesta sekä vauvaelämästä modernin kaupunkilaisäidin näkökulmasta katsottuna.

Organic Shop kasvokuorinta ja naamio

Organic Shop kasvokuorinta ja naamio

Ostin jo jonkin aikaa sitten testiin virolaisen Organic Shop -sarjan kuorinnan ja kosteuttavan naamion. Sarjaa saa Sokoksista ja useista muistakin myyntipisteistä sekä nettikaupoista. Ensimmäisinä näissä huomioni kiinnitti super-edullinen hinta (kummatkin kolmen euron luokkaa!) ja ajattelin, onko tässä joku koira haudattuna..! ;) No ei, sarjan tuotteet ovat vielä sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, paitsi juuri nämä ostamani kasvotuotteet. Ne sisältävät kuitenkin suurimmaksi osaksi luonnollisia ainesosia. Tuotteiden pakkaukset on pidetty aika yksinkertaisina, ja (osaksi) edullisempia raaka-aineita käyttämällä on toki mahdollista valmistaa luonnonkosmetiikkaakin tähän hintaluokkaan. 

Organic Shop face peeling

Kuorinta sisältää rakeita, jotka eivät ole liian raapivia, eivätkä ne sisällä muovia. Täydellinen kasvokuorinta on mielestäni sellainen, jossa on sekä mekaaninen että kemiallinen vaikutus. Tässäkin on salisyylihappoa, ja sen lisäksi paljon hoitavia ainesosia. Kuorinta tuntuu itselleni silti vähän liian hellävaraiselta, mutta tähän hintaan hyvin toimiva perustuote. Tuoksuu miellyttävästi kahville.

Organic Shop face peeling

Naamiolla on ensisijaisesti rauhoittava vaikutus omalla ihollani (sisältää mm. aloe veraa), ja tottakai iho saa siitä myös kosteutusta. Naamiota ei kuulu jättää iholle vaikutusajan jälkeen. Tuote tuntuukin hieman "kalvomaiselta", joten sen huuhtelee mielellään noin kymmenen minuutin jälkeen. 

Organic Shop moisturizing face mask

Pidän kummastakin tuotteesta, mutta varsinaista wau-efektiä ei itselleni tullut. Voisin kuitenkin ostaa tuotteet uudelleenkin, jos tarvitsen edullista ja toimivaa kuorintaa tai naamiota.

Edinburghin matkan suunnittelua

Edinburghin matkan suunnittelua

Löytövinkki: Sisustusta Flying Tigerista

Löytövinkki: Sisustusta Flying Tigerista