Terhi

Terhi

Tervetuloa blogiini, jossa jaan pieniä, inspiroivia juttuja mm. tyylistä, kosmetiikasta, sisustuksesta sekä vauvaelämästä modernin kaupunkilaisäidin näkökulmasta katsottuna.

Löytövinkki: Sisustusta Flying Tigerista

Löytövinkki: Sisustusta Flying Tigerista

Flying Tiger (ennen pelkkä Tiger) on yksi lempikaupoistani koristeiden, juhla- sekä toimistotarvikkeiden ostoon, mutta sieltä löytää myös kivoja sisustusjuttuja. Itse olen löytänyt liikkeestä mm. kuvissa näkyvän, täytettävän saippuapullon, korulautasen ja koriste-ananaksen. Tuotteilla on nopea vaihtuvuus, mutta osa vaikuttaisi olevan pysyvämmässä valikoimassa. Esimerkiksi kivoja marmori/kivialustoja löytää Flying Tigerista aina. 

Flying Tiger jewelry holder

Lapsuudestani ja nuoruudestani muistan hyvin Tiimarin, josta ostettiin koulutarvikkeita ja kaikkea "pikkusälää". Tiger on mielestäni korvannut hyvin Tiimari-ketjun, ja liikkeitä on vähän joka nurkalla ainakin Helsingissä :) Hinnat ovat todella edulliset, kaikki nämä löydöt olivat muutaman euron luokkaa.

Flying Tiger cake tray
Flying Tiger pineapple decoration
Flying Tiger makeup holder
Organic Shop kasvokuorinta ja naamio

Organic Shop kasvokuorinta ja naamio

Pakko saada: hiusdonitsit

Pakko saada: hiusdonitsit