Terhi

Terhi

Tervetuloa blogiini, jossa jaan pieniä, inspiroivia juttuja mm. tyylistä, kosmetiikasta, sisustuksesta sekä vauvaelämästä modernin kaupunkilaisäidin näkökulmasta katsottuna.

Pakko saada: hiusdonitsit

Pakko saada: hiusdonitsit

90-luvun ollessa nyt muodissa, myös hiusdonitsit ovat vallanneet ketjuliikkeiden asusteosastot. En ole kyllä varma, ovatko ne koskaan sieltä täysin hävinneetkään. Tämä(kin) trendi on minulle jo tuttu ja kertaalleen läpikäyty, mutta ei se mitään, olen taas valmis ottamaan hiusdonitsit osaksi asuja! ;) Hiuksia tulee pidettyä paljon kiinni ja olen aika kyllästynyt jo vuosia käyttämiini "puhelinlankaponnareihin". Ne ovat toki hellävaraisia hiuksille, kuten donitsitkin. Mietin muuten aika kauan, millä nimellä näitä kutsutaankaan englanniksi, no scrunchies tietysti...

Koska olen heittänyt 90-luvulla käyttämäni donitsit pois (!), keräsin muutaman vaihtoehdon ketjuliikkeiden valikoimista. En olisi valmis ostamaan designer-versiota hiusasusteesta. Muutaman euron hintaan voi sen sijaan kokeilla erikoisempiakin värejä, vaikka suosikkini on tietysti vaaleanpunainen.

Hiusdonitsit.jpg

1. Lindex

2. H&M

3. Lindex

4. Kappahl

5. Lindex

Ylimmän kuvan donitsit myös Lindex.

Löytövinkki: Sisustusta Flying Tigerista

Löytövinkki: Sisustusta Flying Tigerista

Gigi Hadid x Maybelline

Gigi Hadid x Maybelline