Terhi

Terhi

Tervetuloa blogiini, jossa jaan pieniä, inspiroivia juttuja mm. tyylistä, kosmetiikasta, sisustuksesta sekä vauvaelämästä modernin kaupunkilaisäidin näkökulmasta katsottuna.

Löytövinkki: Eukalyptuksen oksat

Löytövinkki: Eukalyptuksen oksat

Eukalyptuksen oksat ovat yksi suosikkini leikko"kukista", ja voisin pitää niitä kotona maljakossa vaikka jatkuvasti. Oksien kestävyys on hyvä, eivätkä ne näytä huonoilta kuivuneinakaan (tosin vältän oikeastaan kaikkia kuivakukkia huonon feng shuin vuoksi, heh). Ilokseni olen huomannut, että K-Supermarketit ovat laajentaneet kasvivalikoimaa ja olenkin löytänyt eukalyptuksia monta kertaa Kampista. Niiden hinta on kolmen euron paikkeilla ja paketissa on pari oksaa. Jos siis tarvitset vain pienen määrän eukalyptuksia, kannattaa katsastaa K-Supermarket :)

Eucalyptus
Ajatuksia KonMarin Iloa säkenöivä järjestys -kirjasta

Ajatuksia KonMarin Iloa säkenöivä järjestys -kirjasta

Ihonhoito - mitkä asiat teen eri tavalla

Ihonhoito - mitkä asiat teen eri tavalla