Terhi

Terhi

Tervetuloa blogiini, jossa jaan pieniä, inspiroivia juttuja mm. tyylistä, kosmetiikasta, sisustuksesta sekä vauvaelämästä modernin kaupunkilaisäidin näkökulmasta katsottuna.

Päiväreissu Tallinnaan

Päiväreissu Tallinnaan

Viime lauantaina tein nopean pyrähdyksen Tallinnaan ystävieni kanssa. Muutama tunti maissa menee niin nopeasti, ettemme ehtineet juuri muuta kuin käydä syömässä (kolmen ruokalajin lounaan). Leib Restoran:issa oli todella hyvää ruokaa ja palvelu oli myös ystävällistä. Itse söin alkupalaksi vuohenjuustoa, pääruoaksi lämpimän yrtti-artisokkasalaatin ja jälkiruoaksi suklaakakkua. 

Leib Restoran

Ruoan jälkeen kävelimme hetken keskustassa ja käväisimme mm. Viru Keskuksessa, perinteisesti... Siellä tein ainoan ostokseni maista, sen haluamani paidan lilan värisenä. Paita löytyi Mohito -liikkeestä 70 prosentin alennuksella. 

Tallinn flower market

Kukaan meistä ei katsonut kelloa kovin tarkasti ja kun vielä kävelimme melko hidasta vauhtia satamaan, oli edessä myöhästyminen laivasta :D Onneksi seuraava lähti noin puolentoista tunnin päästä, joten meidän ei tarvinnut sentään yöksi jäädä... Ensi kerralla voisi varata enemmän aikaa maissa tai vaikka yöpyä hotellissa :)

Viru Keskus
Tallinna Old Town
Ihonhoito - mitkä asiat teen eri tavalla

Ihonhoito - mitkä asiat teen eri tavalla

Tallinnan ostoslista

Tallinnan ostoslista