Terhi

Terhi

Tervetuloa blogiini, jossa jaan pieniä, inspiroivia juttuja mm. tyylistä, kosmetiikasta, sisustuksesta sekä vauvaelämästä modernin kaupunkilaisäidin näkökulmasta katsottuna.

Tallinnan ostoslista

Tallinnan ostoslista

Huomenna teen ystävieni kanssa päiväreissun Tallinnaan. Olen ollut siellä viimeksi noin tasan vuosi sitten. Muutamassa tunnissa ei ehdi kauheasti mitään, mutta on kiva piipahtaa lahden toisella puolella ainakin syömässä..! Meidän olisi tarkoitus kokeilla Leib Restoran -ravintolaa, joka on saanut hyviä arvioita, ja joka on ollut olemassa jo usean vuoden ajan.

Tallinnan shoppailuja varten kollaasi toimii pienenä muistilistana. Kosmetiikkatuotteita kuluu koko ajan tasaiseen tahtiin ja tällä hetkellä mm. itseruskettavat ovat vähissä. Virossa on aika paljon luonnonkosmetiikkavalmistajia, joilta olisi kiva testata jotain. 

Näitä juttuja voisi siis katsella Tallinnasta:

Jotain lilan värisenä

Cat eye -aurinkolasit

Puhdistusöljy

Tehotuote näpyille

Joik -tuoksukynttilä

Asteittain ruskettava vartalovoide

Itseruskettava suihke

Rituals -kotituoksu

 

 

Päiväreissu Tallinnaan

Päiväreissu Tallinnaan

Ikean tuoksukynttilät

Ikean tuoksukynttilät