Terhi

Terhi

Tervetuloa blogiini, jossa jaan pieniä, inspiroivia juttuja mm. tyylistä, kosmetiikasta, sisustuksesta sekä vauvaelämästä modernin kaupunkilaisäidin näkökulmasta katsottuna.

Ikean tuoksukynttilät

Ikean tuoksukynttilät

Ikeasta saa aivan ihanan tuoksuisia kynttilöitä! Jo pidempään myynnissä olleet Lugga -kynttilät (vaaleanpunainen ja lila) tuoksuvat mielestäni "meikeille" :D Nimittäin joissakin paleteissa ja poskipunahelmissä on sellainen miellyttävä, kukkaisen puuterinen tuoksu, ja tämä on juuri se. Kynttilät tuoksuvat todella voimakkaasti myös ilman polttamista, eli jos sellaisesta pitää, niin kannattaa testata. Yhden kynttilän hinnaksi tulee pari euroa ja nämähän palavat tuntikausia... 

Ikea candles

Toinen bongaamani kynttiläpaketti oli uutuus nimeltään Blomdoft. Nimi kertookin jo, että kukkainen tuoksu kyseessä. Näiden tuoksu on kuitenkin paljon raikkaampi ja "puhtaampi". Blomdoft -kynttilät eivät myöskään ole tuoksultaan ihan niin voimakkaita. Niissä on hauska vekkikuviointi. Kuvissa oleva kukka/kasvi on myös Ikeasta, nimeltään Tillandsia.

Ikea candles
Tallinnan ostoslista

Tallinnan ostoslista

Löytövinkki: 3x Tokmanni-ostos

Löytövinkki: 3x Tokmanni-ostos