Terhi

Terhi

Tervetuloa blogiini, jossa jaan pieniä, inspiroivia juttuja mm. tyylistä, kosmetiikasta, sisustuksesta sekä vauvaelämästä modernin kaupunkilaisäidin näkökulmasta katsottuna.

Vinkki: itseruskettava talvella

Vinkki: itseruskettava talvella

Talvella iho on usein (pinta)kuiva ja itseruskettavan käyttö voi antaa sille liian voimakkaan lopputuloksen. Kuivattava pakkas- ja sisäilma tekevät ihosta jopa hilseilevän, jos kosteusvoiteen käyttö unohtuu päiväksikin. Kun iho on tässä kunnossa, se nappaa kiinni kaiken värin, mikä itseruskettavasta lähtee, jolloin lopputulos ei välttämättä ole kovin luonnollinen. Lisäksi ongelmaksi muodostuu värin epätasainen poiskuluminen. Tähän auttaa toki kuorinta, mutta ei täydellisesti sekään.

Self-tanner

Itselläni on avattu pullo vaahtomaista itseruskettavaa, josta haluan päästä eroon, joten keksin miten saan sen käytettyä talvella: lisään levityskintaaseen yhtä suuren määrän sekä itseruskettavaa vaahtoa että kosteusvoidetta, ja sitten vain levitys pyörivin liikkein. Näin iho saa samalla kosteutta kevyen värin lisäksi. Sekoitus vastaa asteittain päivettävää kosteusvoidetta. Vaahtomaisen itseruskettavan käyttöohjeen mukaan tämä on "väärä" tapa, sillä tuote kuuluisi levittää kuoritulle, puhtaalle iholle, jossa ei ole kosteusvoidetta tai mitään muutakaan kosmetiikkaa. Jos kuitenkin haluaa hyvin kevyen lopputuloksen (ja nopean levityksen), voi kokeilla tätä tapaa :) 

NKD Skin  tulee samalta valmistajalta kuin  Vita Liberata , joka on yksi suosikkini <3

NKD Skin tulee samalta valmistajalta kuin Vita Liberata, joka on yksi suosikkini <3

Pink overload... & Hyvää Ystävänpäivää!

Pink overload... & Hyvää Ystävänpäivää!

Leikkokukkasuosikkini

Leikkokukkasuosikkini