Terhi

Terhi

Tervetuloa blogiini, jossa jaan pieniä, inspiroivia juttuja mm. tyylistä, kosmetiikasta, sisustuksesta sekä vauvaelämästä modernin kaupunkilaisäidin näkökulmasta katsottuna.

Pink overload... & Hyvää Ystävänpäivää!

Pink overload... & Hyvää Ystävänpäivää!

Ystävänpäivä on huomenna ja nyt joka puolella näkyy pinkkiä. No ei ehkä ihan joka puolella, kun katsoo ulos ja näkymänä on loskaiset kadut ;) Mutta koska vaaleanpunainen on aina ollut yksi suosikkiväreistäni, keräsin tähän juttuja, jotka tuovat iloa helmikuun keskelle. Hakeudun selvästi ostamaan monet asiat pinkkinä ja monesti kuulen toteamuksen "ihan sun värinen!". Jollain toisella oma väri on turkoosi, minulla se taitaa olla aina vaan vaaleanpunainen... 

Asu...

Ystävänpäivänä päälle voisi laittaa esimerkiksi tämän T-paitasuosikin ja H&M hapsukorvikset, jotka ovat paidan kanssa sävy sävyyn. Vaaleanpunainen tuo pieninä ripauksina piristystä asuihin, jotka koostuvat aika usein harmaasta ja mustasta. 

Minimum T-shirt

Kynttilät...

Muutamia teemaan sopivia tuoksukynttilöitä, joita löysin kaapista (ja joita en ole vielä ehtinyt polttaa...). Osaan näistä liittyy joku muisto. Voluspan Prosecco Rose on lahja ystävältä, jossa on täydellinen väritys ja hyvä tuoksu ;) Habitatin Lave -kynttilä tuo mieleen omat häät, sillä muistan, että valitsin tämän pöydän koristeeksi. Tuoksu on aavistuksen liian mausteinen, mutta se sopi väreihin :D. Red Velvet Cake -kynttilä liittyy myös häihin, sillä se tuoksuu juuri kyseiseltä hääkakulta!

Scented candles

Kosmetiikka

Tämä Origins -kangasnaamio on vain unohtunut kylppärin kaappiin. Nyt voisin vihdoin käyttää sen, sillä kosteutus tulee talvella todellakin tarpeeseen. Josie Maranin 100 % arganöljy on sen sijaan ollut (yö)käytössä jo kauemmin, ja pidän tästä light -versiosta paljon - niin paljon, että voisin oikeastaan ostaa uuden, kun tämä loppuu. Öljy kestää muuten todella pitkään käytössä. Maskarat ovat myös nyt tarpeen, sillä olen luopumassa joksikin aikaa ripsienpidennyksistä. Voisin kokeilla seuraavaksi tätä Rimmelin hoitavaa maskaraa.

A1FBC2CD-120C-4501-9E4A-7DDD9E3AFAB9.jpg

Tuoksut

Nina Riccin Les Delices de Nina sopii supermakeana ja herkullisena tuoksuna hyvin ystävänpäivään. Guccin Bloom on taas suosikkini tällä hetkellä muutenkin. Mielestäni tässä tuoksuu kaikista eniten jasmiini, raikkaalla tavalla. Kotiin vielä suihkaus Bath & Body Worksin Japanese Cherry Blossom -huonetuoksua, niin sitten ympärillä onkin kiva pilvi!? Tuoksuallergikolla ei ehkä olisi hyvä olla kotonani - tosin kukaan ei ole vielä "valittanut" tästä!

Nina Ricci Les Delices de Nina

Herkut

Jotain makeaa pitää olla. Sokeriannoksen saa tästä pinkistä ruusulimsasta ja muutamasta suklaakonvehdista :) 

Rose Lemonade

Iloista Ystävänpäivää!

Talvikuvia

Talvikuvia

Vinkki: itseruskettava talvella

Vinkki: itseruskettava talvella