Terhi

Terhi

Tervetuloa blogiini, jossa jaan pieniä, inspiroivia juttuja mm. tyylistä, kosmetiikasta, sisustuksesta sekä vauvaelämästä modernin kaupunkilaisäidin näkökulmasta katsottuna.

Kaksi hyvää kasvojen itseruskettavaa

Kaksi hyvää kasvojen itseruskettavaa

On synkin aika vuodesta ja aurinkoa ei näy juuri ollenkaan, joten nyt jos koskaan on tarvetta ruskettaville tuotteille. ;) Itse olen käyttänyt niitä säännöllisesti nuoresta saakka. On kuitenkin hassua, että Suomessa itseruskettavia ei myydä kauheasti näin talvella, vaan parhain kausi on kevät/kesä. Eipä tosin pipojen ja huppujen alta ihoa paljon näykään!

caudalie-self-tanner

Minulla on aika vaalea iho kasvoissa, jota mielelläni rusketan turvallisesti voiteilla läpi vuoden. Nykyään en enää käytä kovin voimakkaita ruskettavia voiteita, vaan omaan makuuni ovat enemmän kevyesti päivettävät tuotteet - varsinkin näin talvella. Olen löytänyt kaksi hyvää ja edullista kasvojen asteittain ruskettavaa voidetta, jotka ajattelin jakaa täällä; Caudalie Soleil Divin Gradual Self Tanning Cream ja ACO Sun Kissed Self-Tanning Face Cream. Caudalien versio antaa hiukan nopeammin väriä ja näkyvämmän lopputuloksen. Se sisältää myös enemmän hoitavia ainesosia, kuten hyaluronihappoa ja rypäleensiemenöljyä. Voide, joka on koostumukseltaan lähes geelimäistä, imeytyy nopeasti ja sopii tarvittaessa meikin allekin.

caudalie-self-tanner

ACOn voide taas on todella kevyen lopputuloksen antava, mutta sitä on toki mahdollista käyttää useana päivänä peräkkäin, jolloin sävy tummenee. Jos haluaa vain vähän tervettä väriä kasvoille, niin tällä tuskin voi epäonnistua. Tuoksukin on mieto ja koostumus nopeasti imeytyvä. Hinta on edullisempi kuin Caudaliessa. Pidän kummastakin tuotteesta paljon ja voisin ostaa nämä uudelleen. Caudalien ostin Hehkusta ja ACOa saa laajasti apteekeista.

self-tanners
Joulukuusi paikoillaan!

Joulukuusi paikoillaan!

Vauvan odotus-kuvat ja ajatuksia raskausajasta

Vauvan odotus-kuvat ja ajatuksia raskausajasta