Terhi

Terhi

Tervetuloa blogiini, jossa jaan pieniä, inspiroivia juttuja mm. tyylistä, kosmetiikasta, sisustuksesta sekä vauvaelämästä modernin kaupunkilaisäidin näkökulmasta katsottuna.

Vauvan hoitopöydän tuunaus

Vauvan hoitopöydän tuunaus

Olen tehnyt tulevalle vauvalle jo paljon hankintoja ja kirjoitan niistä myöhemmin, mutta hoitopöytä on yksi niistä, joka ei mielestäni ole ollenkaan pakollinen tai välttämätön. Meille sellainen kuitenkin tuli, koska saimme pöydän ilmaiseksi ja sille löytyi sopiva paikka. Hoitopöytä on ihan kivan näköinen lapsen huoneessa, mutta luulen, että suurimmaksi osaksi vaipat on kätevintä vaihtaa kylpyhuoneessa, jossa on myös pehmuste pesukoneen päällä..

hoitopöytä

Hoitopöytä on Ikean edullisin versio, joka on käsittelemätöntä, pyökinväristä puuta. Ensin ajattelin antaa sen olla sellaisenaan, mutta päädyin sittenkin maalaamaan pöydän. Maaliksi valitsin vesiliukoisen Rust-Oleum Chalky Finish -maalin, jonka löysin Prismasta. En ole varma, onko se edes tällaiseen kalustemaalaukseen paras, mutta purkki oli edullinen ja sopivan pieni. Maalin sävy oli nimeltään Winter Grey.

maalaustarvikkeet

Pöydälle en tehnyt mitään alkukäsittelyä lukuunottamatta suojausta maalarinteipillä, ja yksi pieni purkki riitti koko pöydän maalaamiseen (poislukien tasot). Mietin vähän, että millainen lopputuloksesta mahtaa tulla, mutta väri peitti hyvin yhdellä kerroksella. Sävy on kaunis, matta ja harmahtavan vaalea. Pöytä sopii nyt paljon paremmin sisustukseen.

suojaus-maalausta-varten

Hoitopöydän mukana tuli ilmalla täytettävä hoitoalusta, mutta olen myöhemmin vaihtanut sen Ikean tukevampaan Vädra -alustaan, jonka sain sopivaksi tähän pöytään leikkaamalla. Päälle laitoin Lindexin pandakuvioisen viltin. Ikeasta löytyi vielä alatasolle korit, joissa säilytän jatkossa erilaisia hoitotarvikkeita ja vaippoja.

Venetsia ja Lidon saari

Venetsia ja Lidon saari

Elämää helpottavat sovellukset

Elämää helpottavat sovellukset