Terhi

Terhi

Tervetuloa blogiini, jossa jaan pieniä, inspiroivia juttuja mm. tyylistä, kosmetiikasta, sisustuksesta sekä vauvaelämästä modernin kaupunkilaisäidin näkökulmasta katsottuna.

Löytövinkki: 3x Tokmanni-ostos

Löytövinkki: 3x Tokmanni-ostos

Kuten aiemmin olen maininnut, olen hyvä tekemään löytöjä erilaisista kaupoista. Kosmetiikan ostaminen Tokmannilta ei ehkä ole kaikille se ensimmäinen ajatus, mutta itselleni tarttuu sieltä aina jotain mukaan! Jos ei muuta, niin Essencen meikit ovat hyvä syy käydä tässä halpahallissa :) Kyseisen sarjan suosio on kyllä kova, sillä monesti hyllyt ovat ihan puolityhjät. Tällä kertaa ostinkin taas yhden Essencen tuotteen - ihonvärisen (vai onkohan nude se oikea sana..) silmänrajauskynän. 

Vaalea rajauskynä on itselleni jokapäiväisessä käytössä oleva tuote, joka kirkastaa silmät hetkessä. Laitan sitä silmien sisäluomille. Olen aiemmin käyttänyt mm. IDUN Mineralsin ja IsaDoran kynää, mutta nyt löysin vastaavan Essenceltä. Hintaa Extreme Lasting Eye Pencil -kynällä oli noin 1,70€ (poistuva tuote). Kynä levittyy erittäin pehmeästi ja pysyykin hyvin, sillä se on vedenkestävä. Tällainen luonnollinen sävy on paljon parempi kuin valkoinen.

Essence Extreme Lasting Eye Pencil

Muut löydöt kosmetiikkaosastolta olivat 1€ hintaiset Sally Hansen Miracle Gel -geelilakat sekä kosteuttavat huulinaamiot. Sally Hansenin geelikynsilakka ei tarvitse lamppua ja pysyy mielestäni paremmin kuin "normilakat". Ostin kaksi vaaleaa sävyä, joita tulee varmasti käytettyä. Superedullinen hinta johtuu uskoakseni joko sävyjen poistumisesta ja/tai jakelijan vaihtumisesta. 

Sally Hansen Miracle Gel

Ostamassani huulinaamiossa ei sen sijaan lue mitään brändiä, mutta vastaavia on nyt tullut monilta aasialaisilta sarjoilta. Ensimmäisen huulinaamioni sain Japanin tuliaisena pari vuotta sitten, enkä silloin ymmärtänyt edes mikä se on, sillä tekstit olivat vain japaniksi. Kerrankin ystävä sai yllätettyä minut tuotteella, josta en ollut kuullutkaan! Huulinaamion vaikuttavia aineita ovat mm. glyseriini ja kurkku-uute. Mielestäni huulinaamio on hauska pika-apu kosteutukseen, mutta se ei korjaa pahasti rohtuneita huulia - siihen teho ei vain riitä. Suosittelisin naamiota ennen juhlameikkiä, jos aikoo laittaa esimerkiksi nestemäistä mattahuulipunaa, jolla on monesti hieman kuivattava vaikutus.

Lip mask

Bonuslöytö: valkoinen T-paita kivalla fontilla, 5€. Tokmanniltakin voi näköjään löytää vaatteita :)

T-shirt
Ikean tuoksukynttilät

Ikean tuoksukynttilät

Asuntohaaveilua

Asuntohaaveilua