Terhi

Terhi

Tervetuloa blogiini, jossa jaan pieniä, inspiroivia juttuja mm. tyylistä, kosmetiikasta, sisustuksesta sekä vauvaelämästä modernin kaupunkilaisäidin näkökulmasta katsottuna.

Talvipäivän asu

Talvipäivän asu

Kirjoitan harrastuksena tätä "tyyli"blogia, mutta olen itse vähän huono esiintymään kuvissa. Mieluummin katselen muiden blogeista varsinaisia asukuvia ja saan niistä aina välillä inspiraatiotakin. Keräilen tänne tyyli-ideoita muilla tavoin (ja ne eivät liity pelkästään pukeutumiseen). Jostain syystä en liiemmin pidä julkisella paikoilla kuvissa olemisesta, mutta siihen tottuisi aivan varmasti, jos sitä tekisi usein tai se olisi jopa ammatti. Olen myös niin mukavuudenhaluinen, että kuljen mieluummin kaupungillakin vaatteissa, jotka ovat varmasti lämpimiä, ja matalilla kengillä, joilla voi kävellä kovaa vauhtia tarvittaessa. :D Monesti talvella tulee valittua päälle vain se lämpimin toppatakki ja kengiksi Timberlandit tai jopa Sorelit oikein loskaisella säällä. Eli siinä unohtuvat blogien ja Pinterestin kauniit asukuvat... Myös mitä vanhemmaksi tulen, sitä vähemmän minua kiinnostaa ulkonäkö. Toisaalta olen todella tarkka, ja toisaalta en ollenkaan! Pääasia, että itse viihtyy vaatteissaan/tyylissään.

Asukuva

Blogeissa pidän sellaisista asukuvista, jotka bloggaaja voisi oikeasti laittaa päälle tai jotka ovat olleet päällä jopa juuri sinä päivänä. Aitous on mielestäni blogeissa tärkeää, ja lehdistä voi sitten katsella "muotikuvia". Kuvien tarkoitus ei tietenkään ole se, että kopioisi itselleen täysin saman asun päästä varpaisiin, mutta säähän ja sesonkiin sopivista tyyleistä voi hyvinkin löytää itselleen jonkun kivan vaatteen tai vinkin vaikka alessa olevasta tuotteesta. Lehtikuvissa minua on aina vähän häirinnyt se, että Suomen syksyyn ja talveen sopivia asuja on niin vähän.

Asukuva

Yksi (aurinkoisempi) päivä ystäväni Taru otti minusta muutamat kuvat kaupungilla nähdessämme. Olen ostanut vaalean Gannin takin jo muutama vuosi sitten, mutta pidän sitä melko harvoin. Olen totuttanut itseni toppatakkiin ja huppuun, joten palelen jo melkein nollakeleillä villakangastakissa! Toisena syynä on valkoisen värin arkuus. Joskus on käynyt niin, että heti lähtiessäni ovesta ulos on bussi ajanut kovaa vauhtia roiskuttaen kaikki likavedet takin helmaan. Tulisi hieman kalliiksi pesettää takkia koko ajan :D

Asukuva

Muuten olin pukeutunut tekonahkaiseen vekkihameeseen, pörröpaitaan ja matalilla koroilla varustettuihin nilkkureihin, joilla pystyy kävelemään tuntikaupalla. Olen mieltynyt myös reppuihin, niinkuin moni muukin tällä hetkellä. Tavaraa mahtuu kivasti ja kädet jäävät vapaaksi. Seuraava muotivillitys, joka on tulossa tai oikeastaan jo menossa, on vyölaukut. Voisin kuvitella lähteväni myös siihen trendiin mukaan (jollakin edullisen brändin laukulla)...!

Takki  Ganni , hame  Benetton , huivi  Cubus , laukku  Rebecca Minkoff , kengät  Dinsko .

Takki Ganni, hame Benetton, huivi Cubus, laukku Rebecca Minkoff, kengät Dinsko.

Leikkokukkasuosikkini

Leikkokukkasuosikkini

Löytövinkki: 3x Prisma-ostos

Löytövinkki: 3x Prisma-ostos