Terhi

Terhi

Tervetuloa blogiini, jossa jaan pieniä, inspiroivia juttuja mm. tyylistä, kosmetiikasta, sisustuksesta sekä vauvaelämästä modernin kaupunkilaisäidin näkökulmasta katsottuna.

Löytövinkki: 3x Prisma-ostos

Löytövinkki: 3x Prisma-ostos

Ajattelin aloittaa postaussarjan, jossa kerron tekemistäni edullisista löydöistä. Olen mielestäni hyvä bongaamaan kaikenlaisia tarjoustuotteita mitä erilaisimmista paikoista :) Kaupoissa tykkään tonkia alekorit läpi, varsinkin jos ne sisältävät kosmetiikkaa, vaatteita tai sisustustavaraa. Kirpputorit ovat myös kivoja, mutta jostain syystä en ole niillä viime aikoina paljonkaan käynyt, vaikka teinkin sieltä lähes aina löytöjä. Säilytystilan rajallisuus on varmaan yksi syy, sillä vaatetta ei oikein mahdu enempää, jos ei myy ensin vanhoja pois. Ennen kävin ahkerasti itse myymässä vaatteita, mutta nyt turhaa, poismyytävää tavaraa ei ole enää kertynyt samaan tahtiin, mikä on hyvä juttu!

Ensimmäisenä "löytöpaikkana" on vuorossa Prisma. Käyn isoissa marketeissa harvoin, mutta yhtenä päivänä lähdin varta vasten sinne hakemaan ripsiseerumia, josta olen lukenut blogeista (mm. täältä). Tämä löytö oli siis jo etukäteen hakusessa. Ripsiseerumi on merkiltään Uroda ja sen saaman positiivisen palautteen vuoksi minäkin haluan tuotetta testata. Tuote menee myös löytö-kategoriaan, sillä sen hinta on vain noin 18 euroa. Useimmat ripsiä kasvattavat seerumit ovat hinnaltaan lähempänä 100 euroa. Kun olen käyttänyt tuotteen loppuun, voin kertoa käyttökokemuksista - ja sen, toimiiko tuote ylipäätään minulla! Tätä täytyy nimittäin käyttää säännöllisesti useampi viikko tulosten saavuttamiseksi.

Uroda

Kaksi muuta löytöä, jotka tein samalla reissulla, ovat Bolsiuksen diffuuseri (huonetuoksutikut) sekä KonMari -kirjan jatko-osa 70 prosentin alennuksella. Bolsius Fresh Linen on mielestäni vastaavantapainen kuin Clean -merkin diffuuseri, mutta reilusti edullisempi. Pullon design on myös kivan yksinkertainen, sillä siinä ei ole mitään häiritsevää tarraa tai isoa logoa. Ei siis haittaa pitää tätä esillä. Tuotteessa on selvästi erottuva, puhtaan pyykin raikas tuoksu, mutta käyttöikä ei 45 millilitran pullolla ole muutamaa viikkoa kauempaa - olen huomannut nesteen haihtuvan melko nopeaa tahtia. Hintaa oli 3,95 €, joten siihen nähden mielestäni hyvä löytö!

Bolsius Fresh Linen diffuser
Huonetuoksudiffuuserit

KonMari -sarjan ensimmäinen osa on minulla vielä lukematta, mutta olin jo aiemmin kirjoja selatessani miettinyt, että osa kaksi kiinnostaa enemmän. En ole tehnyt kotona mitään varsinaista konmaritus-prosessia, mutta koen, että minulla ei ole myöskään mitään pois heitettävää, joten ykkösosa olisi varmaan aika turha. Marie Kondon Iloa säkenöivä järjestys -kirja (Prismassa 5,40 €) esittelee vielä ykkösosaa tarkempia järjestysohjeita. Olen vasta aloittamassa kirjaa. Katsotaan, saanko siitä mitään käyttökelpoisia vinkkejä irti :) 

KonMari Iloa säkenöivä järjestys
Talvipäivän asu

Talvipäivän asu

Matkavuosi 2017

Matkavuosi 2017