Terhi

Terhi

Tervetuloa blogiini, jossa jaan pieniä, inspiroivia juttuja mm. tyylistä, kosmetiikasta, sisustuksesta sekä vauvaelämästä modernin kaupunkilaisäidin näkökulmasta katsottuna.

Dubain löytöjä

Dubain löytöjä

Dubaissa oli alennusmyynnit parhaillaan käynnissä ja teinkin sieltä muutaman kivan ostoksen, joihin olen tyytyväinen. Ihan kaikki näistä eivät kyllä olleet alessa, mutta... On ehkä vähän noloa esitellä ostoksia, mutta koska itse tykkään lukea blogeista muiden löydöistä, kirjoitan nyt niistä sitten itsekin :D Tässä siis koottuna suosikkijutut, mitä löysin: 

Diptuque kynttilä

Pieni Diptyque -kynttilä ruusuntuoksuisena. Vihdoin sain oman kliseisen "blogi/insta" -kynttiläni tältä merkiltä, jota olen ihaillut kuvissa ja jota ei tietääkseni saa Suomesta vielä. Tuskin raaskin polttaa, pidän sisustusjuttuna vain!

Tiffany kaulakoru

Tiffany & Co. -merkki on ihana, ja kaulakoru on mukava muisto matkasta. Klassisia hopeakoruja tulee käytettyä vuosikausia ja ne sopivat kaikkien asujen kanssa. 

Kate Spade mekko ja laukku

Kate Spade on myös yksi suosikeistani - ja kuten tästäkin huomaa, kiersin vain niitä liikkeitä, mitä ei löydy Suomesta ;) Myyjä suositteli minulle tätä mekkoa, joka oli 90 % alessa! Kokeilin ja mekko oli kiva päällä, joten superhyvä löytö mielestäni. Laukku oli myös alessa, mutta ei ihan noin isossa. Nämä löysin Mall of the Emirates -ostarilta. 

Marc Jacobs läppärilaukku

Olen etsinyt jo pitkään kivoja läppärilaukkuja, enkä vain löydä... Tiesin, että Marc Jacobsilla on jotain malleja, joten menin liikkeeseen ja kysyin, löytyisikö mitään. Myyjä kaivoi laatikosta laukkuja, jotka olivat 60 % alessa. Kannattaa siis kysyä, kaikkea ei pidetä esillä :) Tämä on nailonia, todella yksinkertainen malli, ja sopii 14 " Macilleni. Työläppärille en vielä ole löytänyt laukkua, etsinnät jatkukoon. 

435E4155-ED4C-48FF-ADA1-3C64D8527B0D.jpg

Kosmetiikkaa tuliaisiksi :) Korealaisia kasvonaamioita ym. 

521A52F4-C179-4A05-8D98-588A9FADF0F9.jpg

Tennarit Bershka -liikkeestä. Vähän vaikutteita Minna Parikalta? Tosi hyvät jalassa, ja edulliset :)

Laduree macarons

Loppuun vielä toinen klisee/klassikko; Laduréen macarons -keksit! Ensimmäinen kerta, kun pääsin maistamaan näitä, ja makuina otin mm. lakritsin ja pistaasin. Kahvila tuli sopivasti vastaan Dubai Mall:issa ja ostin näitä hotelliin. Tosi herkullisia, ja ihana rasia kruunaa makuelämyksen. 

Joulutunnelmaa kotona

Joulutunnelmaa kotona

Abu Dhabi

Abu Dhabi