Terhi

Terhi

Tervetuloa blogiini, jossa jaan pieniä, inspiroivia juttuja mm. tyylistä, kosmetiikasta, sisustuksesta sekä vauvaelämästä modernin kaupunkilaisäidin näkökulmasta katsottuna.

Alelöytöni Sokokselta

Alelöytöni Sokokselta

Alennusmyynnit ovat parhaillaan käynnissä ja nehän alkoivat jo hyvissä ajoin ennen juhannusta. Tuntuu, että vuosi vuodelta alet alkavat aikaisemmin ja aikaisemmin. Alet ovat myös esillä lähes jokaisessa kaupassa, myös kosmetiikkapuolella. Kicks on ollut jo vuosia tunnettu hyvistä aleistaan, mutta nykyään kesäale on iso kampanja myös mm. Sokoksen kosmetiikassa. Jotain kampanjaa ja tarjousta on kyllä koko ajan, mutta hyvä että on kilpailua ;) 

Kävin itsekin nopeasti paikalla mainonnan innoittamana (uutiskirje tms.) ja poimin muutamat edulliset tuotteet matkaani. Minulla on kotona "varasto" kosmetiikkatuotteita, mutta kerrankin joku tuote oli päässyt kokonaan loppumaan (!), nimittäin suihkugeeli. Itselleni suihkugeeliksi kelpaa joku edullinen, hyvältä tuoksuva tuote, ja se kestää minulla käytössä todella kauan. Talviaikaan on parempi käyttää jotain hoitavaa, öljyä sisältävää tuotetta, mutta nyt ostin kokeiluun Baylis & Hardingin valmistaman Beauticologyn Kookos-lime -suihkugeelin. Pullo on 750 ml ja hinta oli jotain 4 € :)

Baylis & Harding Shower Gel

Heräteostoksena bongasin nämä super-edulliset kasvojenhoitotuotteet Organic Shopilta: kahvikuorinta ja kosteuttava geelinaamio. Hinta taisi olla 3 € luokkaa. Olen huomannut sarjan Sokoksella ja halunnut kokeilla jotain tuotetta, joten nämä sattuivat sopivasti eteeni. Organic Shop  on sertifioitua luonnonkosmetiikkaa! Ihmettelen kyllä hintoja, kuinka voivat olla näin edullisia... Testaan nämä heti kun edelliset loppuvat :)

Organic Shop Face Mask & Face Scrub

IsaDoran primer/meikinkiinnityssuihke on myös kiinnostava uutuus. Alunperin menin hakemaan Glamglow:n suihketta, mutta koska tuote olikin vain matkakokoinen ja siihen nähden hintava, päädyin IsaDoran suihkeeseen. Tätä voi käyttää kolmella tavalla: pohjustamaan, kiinnittämään ja kosteuttamaan. Olen testannut tuotetta pari kertaa. Ehkä meikki pysyi hieman kauemmin..? Tarkoituksenani on myöhemmin ostaa joku hyvät arvostelut saanut meikinkiinnityssuihke, kuten Urban Decay, mutta kokeilen nyt edullista versiota ensin. Käytän mineraalimeikkipohjaa ja sen alla kaikki pohjustustuotteet eivät ole toimineet, joten minun täytyisi löytää joku hyvä tuotekombo. :)

IsaDora Face Mist

Viimeisenä löytönä oli NKD Skin:in asteittain ruskettava vartalovoide. Käytän tämäntyyppisiä voiteita aika paljon, esimerkiksi Doven tumma versio on mielestäni ihan toimiva, mutta on kiva kokeilla erilaisia merkkejä. NKD Skin on Vita Liberatan valmistama edullisempi brändi. Asteittain ruskettavat tuotteet ovat helppoja, sillä niistä ei tule liian tummaa lopputulosta eikä tahroja vaatteisiin, kuten ohjevärin sisältävistä vaahdoista. Levityksen kanssa ei myöskään tarvitse olla niin tarkka. Bonusta NKD Skin:issä on se, että monet ainesosista ovat luonnollisia ja osa myös luomusertifioituja. Tuote sopii sekä kasvoille että vartalolle. Se ei aiheuta itseruskettavan vanhanaikaista, epämiellyttävää tuoksua. 

NKD Skin Glow Daily Moisturiser
Ensikertalaisena Dubaissa

Ensikertalaisena Dubaissa

Parhaat tuotteet Löwengrip Care & Color -sarjasta

Parhaat tuotteet Löwengrip Care & Color -sarjasta