Terhi

Terhi

Tervetuloa blogiini, jossa jaan pieniä, inspiroivia juttuja mm. tyylistä, kosmetiikasta, sisustuksesta sekä vauvaelämästä modernin kaupunkilaisäidin näkökulmasta katsottuna.

Kuvatervehdys Latviasta

Kuvatervehdys Latviasta

Palasin juuri työmatkalta Latvian pääkaupungista Riiasta, jossa olin ensimmäistä kertaa. Matkalla oli myös vapaa-aikaa, jolloin ehdin ottamaan muutamat kuvat. Riiassa oli kaunis vanhakaupunki, hyvää ruokaa ja hintataso suht' edullinen. Kaupungissa oli lisäksi pienet välimatkat ja se oli aika nopeasti nähty, mutta voisin mielelläni tulla tänne uudelleen viikonloppumatkalle ja katsella nähtävyydet ajan kanssa. Lomaan voisi yhdistää vierailun Latvian hiekkarannoille. Vähän vaihtelua Tallinnaan! :) Lentokin kesti vain tunnin. 

Riika
Hotelli Rixwell
Hotelli Rixwell
Riika
Stenders
St Petrus ravintola
Hortensia
Parhaat tuotteet Löwengrip Care & Color -sarjasta

Parhaat tuotteet Löwengrip Care & Color -sarjasta

Alppiruusupuisto

Alppiruusupuisto