Terhi

Terhi

Tervetuloa blogiini, jossa jaan pieniä, inspiroivia juttuja mm. tyylistä, kosmetiikasta, sisustuksesta sekä vauvaelämästä modernin kaupunkilaisäidin näkökulmasta katsottuna.

Pakkaaminen työmatkalle

Pakkaaminen työmatkalle

Ensi viikolla on taas pienen työmatkan vuoro, tällä kertaa Tukholmaan. Haluan olla ajoissa pakkaamisen kanssa, sillä aloitan loman heti matkan jälkeen ja lähden saman tien Marokkoon. Aloitan pakkaamisen aina katsomalla ensin kohdemaan sään. Ruotsiin on luvattu viileää ensi viikolle, harmi! Tiedossa on mm. illallisristeilyä saaristossa, joten täytyy ottaa jotain hieman lämpimämpää vaatetta mukaan. Syöminen tapahtuu varmasti sisätiloissa, mutta olen lähes aina palelevaa tyyppiä. 

Asu työmatkalle

Sään perusteella alan miettiä ensimmäisenä, mitkä kengät laitan jalkaan. Se määrittää oikeastaan koko asun. Tällä kertaa taidan pakata pinkit lyhytvartiset kävelykengät, joita en olekaan vielä ehtinyt käyttää missään. Olen iloinen, että ostin nämä Tallinnasta toissa viikonloppuna :) Vaikka haluaisin käyttää leveälahkeisia, liehuvia culottes -housuja ym., taidan mennä "varmalla" linjalla ja laittaa mustat pillifarkut, sillä ne sopivat kaiken kanssa ja ei tule ainakaan nilkoille kylmä, jos sataa. Takiksi otan myös käytännöllisen vaihtoehdon, mustan kevyttoppatakin, jossa on huppu. Tätä takkia olen käyttänyt eniten koko talvena ja välikausina, en ole niinkään villakangastakki-ihmisiä. 

Asusteet työmatkalle

Matkustan käsimatkatavaroilla, eli en voi raahata mukaan mitään isompia pulloja tai muutenkaan ylimääräistä. Mukaan lähtee siis vain käsilaukku ja yksi pienempi laukku ravintoloita varten. Lentokoneeseen pukeudun mukaviin vaatteisiin, kuten collegepaitaan, ja yksi must on lämmin kashmirhuivi, jota ilman en oikeastaan matkusta koskaan :) Siinäpä tärkeimmät jutut! Seuraavaksi pitäisi aloittaa ison matkalaukun pakkaamista Marokkoon, jossa lämpötila on lähemmäs 30 astetta tällä hetkellä... 

Muutama sana Tukholmasta

Muutama sana Tukholmasta

3 x Tallinnan kosmetiikkaostos

3 x Tallinnan kosmetiikkaostos