Terhi

Terhi

Tervetuloa blogiini, jossa jaan pieniä, inspiroivia juttuja mm. tyylistä, kosmetiikasta, sisustuksesta sekä vauvaelämästä modernin kaupunkilaisäidin näkökulmasta katsottuna.

Muutama sana Tukholmasta

Muutama sana Tukholmasta

Olen palannut matkoilta ja lomilta Suomeen sekä töihin, mutta arjen kiireet ovat menneet blogin kirjoittamisen edelle... Työmatkani Ruotsiin meni kivasti ja viihdyin hyvin siellä positiivisten tukholmalaisten sekä muiden "kollegoiden" seurassa :) Aika meni taas todella nopeasti, mutta ehdin pari uutta juttua kokemaan tälläkin reissulla. 

First Hotel Stockholm

Parhaita juttuja olivat mm.

  • Tapasin uuden työtuttavan/kollegan, jonka kanssa vietin paljon aikaa ja viihdyin oikein hyvin yhdessä. Tapasin paljon myös muita mukavia ihmisiä, joiden kanssa oli kiva vaihtaa ajatuksia ja kuunnella kokemuksia eri maista.
  • Seikkailimme Mall of Scandinavia -ostoskeskukseen, jonne emme päässetkään yhdellä kulkuneuvolla hotellilta - todetaksemme, että aikaa oli liian vähän kunnon kiertelyyn. Ostoskeskuksessa oli kuitenkin ihania kauppoja, joten pitää tulla uudelleen ajan kanssa :)
  • Illallisristeily saaristossa. En ollut ennen tällaista tehnyt, joten oli mukava päästä näkemään myös hieman maisemia Tukholman suunnalla.
  • Ruotsalaisten kohteliaisuus. Mm. taksikuski sanoi, että ruotsinkieleni tulisi parissa kuukaudessa "täydelliseksi", jos asuisin siellä, kehu lämmitti mieltä! ;) 
  • Löysin paluulennolle (ja muutenkin) kivan kirjan luettavaksi, Ebba K von Sydowin Säker stil -tyylioppaan. Samalla tulee prepattua sitä ruotsin kieltä lukemisen avulla...
  • Mukavaa oli myös se, että vaikka lento oli hieman myöhässä, pääsin ajoissa kotiin ja seuraavalle matkalleni, josta lisää seuraavissa postauksissa!
First Hotel Stockholm
First Hotel Stockholm
Saaristoristeily Tukholmassa
Ruotsalainen ruoka
Marokon matka osa 1 - Marrakesh

Marokon matka osa 1 - Marrakesh

Pakkaaminen työmatkalle

Pakkaaminen työmatkalle