Terhi

Terhi

Tervetuloa blogiini, jossa jaan pieniä, inspiroivia juttuja mm. tyylistä, kosmetiikasta, sisustuksesta sekä vauvaelämästä modernin kaupunkilaisäidin näkökulmasta katsottuna.

Tallinnan matkan suunnittelua

Tallinnan matkan suunnittelua

Pääsiäinen häämöttää pian, mutta aloin jo miettiä sitä seuraavaa viikonloppua, jolloin olen matkustamassa pienelle tyttöjen reissulle Tallinnaan :) Kävin viimeksi Tallinnassa lokakuussa mieheni kanssa ja silloin viivyimme yhden yön. Tällä kertaa suunnitelmana on tehdä rento reissu ystävien kesken ja saada pientä piristystä arkeen. Olemme nytkin yhden yön kylpylähotellissa (Kreutzwald Hotel). Menomatkan teemme Tallinkin uudella Megastar -laivalla, kiva nähdä millainen se on. Megastarista sanotaan mm., että siellä on "Itämeren suurin kauppakeskus". 

Kuva lainattu: Kreutzwald Hotel 

Kuva lainattu: Kreutzwald Hotel 

Tallinnassa meillä on varattuna jo hotellista hieronnat ja spa. Mukavaa päästä sinne kylpemään ja höpöttelemään rauhassa. Sitä ennen varmasti kiertelemme kaupungilla ja käymme syömässä lounasta. Tallinnassa on mielestäni todella hyvätasoisia ravintoloita ja ruoka on ihanan edullista. Viimeksi söimme vegaaniravintola V:ssä, joka oli oikein onnistunut valinta.  Katselin artikkelia Tallinnan parhaista ravintoloista, jotka on listattu tänä vuonna, ja niistä kiinnostaisi ainakin ToA (Taste of Asia), Ribe, Umami ja Fabrik. Katsotaan, mihin päädymme lounaalle ja illalliselle.

Vegan restaurant

Tällä ystäväporukalla olemme tehneet ennenkin reissuja Tallinnaan ja Tukholmaan, ja hauskaa on riittänyt. Vuosia sitten meillä oli tapana myös koluta Tallinnan yöelämää :D Jos/kun lähdemme illalliselle keskustaan, haluaisin käydä drinkeillä Swissotelin baarissa, joka sijaitsee 30. kerroksessa. Yökerhot eivät enää niin houkuttele..!

Shoppailuksi meille riittää varmaankin Kristiine Keskus, joka sijaitsee lähellä hotelliamme. Siellä on paljon kauppoja ja monia sellaisia liikkeitä, mitä ei ole Suomessa. En ole ihan varma, olenko käynyt täällä aiemmin, muistaakseni olen..? Tietysti Virukeskus ja Rotermanni ovat myös niitä vakiopaikkoja, joissa tulee lähes aina käytyä. Virukeskuksessa vaateliikkeistä kiinnostaa ainakin River Island. Tallinnassa on niin lyhyet välimatkat, että kävellen ehtii moneen paikkaan. Tärkeintä on kuitenkin päästä viettämään aikaa ystävien kanssa. Nyt vain odottelemaan reissua <3

Tallinna shoppailu
Siveltimien puhdistusvinkki

Siveltimien puhdistusvinkki

Isabella Löwengrip Suomessa

Isabella Löwengrip Suomessa