Terhi

Terhi

Tervetuloa blogiini, jossa jaan pieniä, inspiroivia juttuja mm. tyylistä, kosmetiikasta, sisustuksesta sekä vauvaelämästä modernin kaupunkilaisäidin näkökulmasta katsottuna.

Isabella Löwengrip Suomessa

Isabella Löwengrip Suomessa

Pääsin tänään mukaan kivaan tapahtumaan - lehdistötilaisuuteen, jossa lanseerattiin uusi sarja, Löwengrip Care & Color. Vieraina olivat sarjan kehittäjät ja yrityksen omistajat Ruotsista, Isabella Löwengrip ja Pingis Hadenius. 

Aamiaistilaisuus oli oikein mukava ja paikalla oli kauneustoimittajia suosituimmista naistenlehdistä. Isabella kertoi mm. kuinka sarja sai alkunsa, miten tuotteet kehitetään, mitkä ovat hänen tulevaisuudensuunnitelmiaan jne. Kosmetiikkayrityksen lisäksi Isabella on Skandinavian suosituin bloggaaja ja hänen supersuositulla blogillaan on 1,3 miljoonaa lukijaa viikossa. Blogista kaikki on oikeastaan alkanutkin, mutta sen ohella hän omistaa useita muita yrityksiä, kuten esimerkiksi kenkämerkki Flattered:in ja Löwengrip Invest:in.

Isabella on todella inspiroiva ihminen ja mielestäni hän jos kuka on todellinen influencer, eikä pelkästään somessa, vaan myös muussa elämässä. Hän kannustaa mm. naisia menestykseen työelämässä ja osoittaa esimerkillään, kuinka voi yhdistää uran ja perheen. Hän on perustanut ensimmäisen yrityksensä jo 16-vuotiaana ja asettaa koko ajan itselleen uusia tavoitteita. Isabella on myös persoonaltaan herttainen ja ystävällinen, ja se tekee hänestä entistä kauniimman. Oli todella mukava päästä tapaamaan hänet. 

Olen käyttänyt jo useita Löwengrip Care & Color -tuotteita, ja olen hyvin tykästynyt niihin. Kerron lisää toisessa postauksessa, mitä merkiltä suosittelen...

Isabella Löwengrip Suomessa
Tallinnan matkan suunnittelua

Tallinnan matkan suunnittelua

Hullujen Päivien suosikit

Hullujen Päivien suosikit