Terhi

Terhi

Tervetuloa blogiini, jossa jaan pieniä, inspiroivia juttuja mm. tyylistä, kosmetiikasta, sisustuksesta sekä vauvaelämästä modernin kaupunkilaisäidin näkökulmasta katsottuna.

Hullujen Päivien suosikit

Hullujen Päivien suosikit

Olen jo nuoresta pitäen ollut Hullujen Päivien fani - niin hullulta kuin se kuulostaakin! Ei tule mieleen juuri yhtäkään kertaa, jolloin en olisi käynyt hullareilla. Paitsi silloin, kun olin vaihdossa ulkomailla, ja silloinkin "saatoin" mennä nettiin katsomaan tarjouksia... :D Parasta on tehdä hyviä löytöjä halpaan hintaan, ja muutenkin tavaratalossa on jotenkin oma, energinen tunnelmansa. Vaikka tungos ja ihmisten huono käytös alkaisi kuinka ärsyttämään, silti sinne on pakko änkeä itsensä kerta toisensa jälkeen! En usko, että tuttavapiirissäni on kauheasti kohtalotovereita, sillä niin monet tuntuvat inhoavan näitä tarjouspäiviä, tai sitten hankkivat haluamansa verkkokaupan kautta. Itse taas en ole juuri netin kautta Hullujen Päivien juttuja tilannut, ja minulla on edelleen mielessä ensimmäisen vuoden ongelmat, kun verkkokauppa ei vielä toiminut kunnolla..!

On mielenkiintoista katsoa blogeista ja jutella kavereiden kanssa, mitä muut ovat löytäneet Hullari-kuvastosta. Tein myös oman kollaasini suosikeista, jotka bongasin ensi selaamisella. Huomioni kiinnittyi näköjään lempiväreihini; mustaan, valkoiseen ja vaaleanpunaiseen :) Tänä vuonna kuvastossa ei ollut sellaisia tuotteita, mitä lähtisin aamuseitsemältä jonottamaan. Näistä allaolevista eniten kiinnostavat kauniit, kristallimaiset lasit.

Isabella Löwengrip Suomessa

Isabella Löwengrip Suomessa

Leffa naapurustossa

Leffa naapurustossa