Terhi

Terhi

Tervetuloa blogiini, jossa jaan pieniä, inspiroivia juttuja mm. tyylistä, kosmetiikasta, sisustuksesta sekä vauvaelämästä modernin kaupunkilaisäidin näkökulmasta katsottuna.

Leffa naapurustossa

Leffa naapurustossa

Tämä sateinen ja vähän sumuinen viikonloppu meni rauhallisissa merkeissä lähiympäristössä ja keskustassa pyöriessä. Perjantaina viikonlopun alkajaisiksi tapasin ystäväni ja hän laittoi ripseni sekä kulmani kuntoon. Kauneushoitola sijaitsee työpaikkani suunnalla, joten sinne on kätevä mennä suoraan päivän päätteeksi. Jatkoimme sitten yhdessä keskustaan ja menimme Sokokselle 3+1 -päiville, jossa emme kummatkaan olleet vielä viikolla käyneet. Minulla ei ollut sieltä mitään erityistä ostettavaa, kosmetiikkaosastolta löysin vain uuden konjac-sienen ja Doven päivettävän vartalovoiteen. Sokoksen muut osastot katsoimme ihan nopeasti läpi.

Orkidea

Lauantaina tein kävelylenkin aamupäivästä ja hoidin asioita, hyödynsin oman asuinalueen palveluja ja pikkuliikkeitä :) Vein mm. muutamat vaatteet pesulaan, jotka ovat odottaneet pussissa jo pitkään... Hain Raw & More -kahvilasta palan raakakakkua, ja varasin liput Korjaamo Kinoon, meitä lähimpänä sijaitsevaan leffateatteriin. 

Nyt on Helsingissä menossa taas Syö kympillä -viikot, ja Korjaamon ravintolan tarjouksessa oli seitansalaatti. Maistoimme sellaiset ja hyvää oli! :) Salaatti ei ehkä näyttänyt ensisilmäyksellä superherkulliselta, mutta mm. silmut ja joku hyvä "tahna" tekivät siitä todella maukkaan (mielestäni vegaaniruoassa yksi parhaista jutuista ovat erilaiset levitteet ja tahinit). Ruoat olisi voinut syödä salissa samalla kun katsoo leffaa, eli tila on ravintolan ja leffateatterin yhdistelmä, ihan hauska idea. Ajattelin, että syömisestä kuuluvat äänet häiritsisivät katselua, mutta näin ei ollut :) Korjaamo on muutenkin mukava ja tilava paikka, jonne voi mennä rennoissa vaatteissa ja myös lapsiperheitä on siellä aina. Vähän kuin olohuone!

Seitansalaatti

Elokuva oli nimeltään "Salaisuuksien illallinen". Se oli italialainen leffa, jossa ystäväpariskunnat alkavat illallispöydässä pelata ns. peliä puhelimilla ja kaikki päätyy katastrofiin... vai päätyykö sittenkään!? Tykkäsin kyllä, juonenkäänteet eivät olleet mitenkään ennalta arvattavia.

Korjaamo Kino

Sunnuntaina eli tänään oli vuorossa kunnallisvaalien ennakkoäänestys, ex tempore -pizza Kotipizzasta, ja ystävän näkeminen keskustassa. Suunnittelemani vaatekaappien kevätsiivous jääköön ensi viikolle, tai viikonlopulle :)

Hullujen Päivien suosikit

Hullujen Päivien suosikit

Pääsiäisjuttuja kotiin

Pääsiäisjuttuja kotiin