Terhi

Terhi

Tervetuloa blogiini, jossa jaan pieniä, inspiroivia juttuja mm. tyylistä, kosmetiikasta, sisustuksesta sekä vauvaelämästä modernin kaupunkilaisäidin näkökulmasta katsottuna.

Talvipuutarha

Talvipuutarha

Olen aina pitänyt kukista ja kasveista, ja minusta ennustettiin puutarhuria jo pienenä. Tykkään myös käydä vierailemassa puutarhoissa sekä ulkomailla että Suomessa. Jos jossain matkakohteessa on mainittu nähtävyydeksi kasvipuutarha tai -keskus, haluan aina käydä ne katsomassa :D Onneksi mieheni lähtee niihin mukaan, vaikka ei tiedä kasveista "mitään"! Aina voi oppia uutta... Meinasimme järjestää häätkin sisäpuutarhassa, mutta tilan ahtaus ja kuumuus saivat vaihtamaan suunnitelmat. Paras ja monipuolisin nähtävyys on ollut Singaporen Gardens by the Bay, jossa on mm. monen erilaisen ilmaston kasveja sademetsästä kaktuksiin. 

Talvipuutarha

Helsingissä sijaitseva Talvipuutarha on kiva vierailukohde ja sijaitsee lähellä. Nyt pääsiäisen aikaan piipahdimme katsomassa paikan. Puutarha oli aika täynnä, sillä lapsiperheille oli järjestetty sinne ohjelmaa. Kahvio oli myös auki ja pääsiäisteemaisia asetelmia oli tehty sinne tänne. Se on kuitenkin suht' pieni eikä kovin usein ole uutta katsottavaa K

Orkidea

Stop & smell the roses! :) Tätä elämänohjetta noudatan itse asiassa aika usein...

Stop and smell the roses quote
Tallinna-viikonloppu

Tallinna-viikonloppu

Siveltimien puhdistusvinkki

Siveltimien puhdistusvinkki