Terhi

Terhi

Tervetuloa blogiini, jossa jaan pieniä, inspiroivia juttuja mm. tyylistä, kosmetiikasta, sisustuksesta sekä vauvaelämästä modernin kaupunkilaisäidin näkökulmasta katsottuna.

Parhaat tuotteet Löwengrip Care & Color -sarjasta

Parhaat tuotteet Löwengrip Care & Color -sarjasta

Löwengrip Care & Color on mielenkiintoinen kosmetiikkasarja, johon olen saanut tutustua töiden kautta. Tiesin bloggaaja Isabella Löwengripin perustaman sarjan kyllä jo ennestään ja olen ostanut tuotteen - pari joltain lomalennolta, mutta nyt olen päässyt tutustumaan jo useaan tuotteeseen ja osaan kertoa omat suosikkini. LCC -tuotteet sopivat mielestäni hyvin päivittäiseen käyttöön ja ne ovat hinnaltaan keskitasoa. Tuotteet ovat helppokäyttöisiä ja toimivat hyvin, eli tekevät sen mitä lupaavat. Eniten pidän sarjan vartalotuotteista. 

Sarjaa myydään enimmäkseen apteekeissa ja nettikaupoissa. Tuoksut on valittu niin, että ne eivät aiheuta allergiaoireita ja sopivat astmaatikoille. Itselleni tuoksut eivät ole ongelma, mutta on kiva että herkät ihmiset otetaan myös huomioon ja heille valmistetaan tuoksuvia tuotteita, eikä vain tylsiä, hajuttomia perusvoiteita :)

Löwengrip Care & Color

Count on Me Deodorant: Tämä on sarjan bestseller, ja kokeiltuani tuotetta olen itsekin oikein oikein tykästynyt siihen! Deodorantti on todella pitävä ja siinä on mieto, mm. lootuksenkukkaa sisältävä tuoksu. Ei ärsytä ihoa mitenkään, vaan sisältää hoitavaa sheavoita. Ainoa miinus on, että kuivumista joutuu vähän odottelemaan. Ystäväni, jotka ovat kokeilleet tätä, ovat myös jääneet koukkuun! ;)

Get a Grip Hand Balm: Ns. "työpöydän käsivoide", joka imeytyy nopeasti, tuoksuu ihanan raikkaalta ja ei ole liian rasvainen. Bonuksena purkin söpö ulkonäkö, joka tekee tuotteesta kauniin pitää esillä. Sopii normaalille ja kuivalle iholle, mutta jos kärsii erittäin kuivasta ihosta, suosittelisin hoitavampaa voidetta.  

Löwengrip Care & Color

Home Spa Shower Oil: Hoitava suihkuöljy, joka ei kuivata ihoa ollenkaan vaan päinvastoin jättää sen pehmeäksi. Tuoksuu mielestäni trooppisilta kukilta ja hedelmiltä (mm. kookos) - jos joku tietää Estée Lauderin Bronze Goddess -tuoksun niin tämä on hyvin samantyyppinen :) On kiva, että tämä on pakattu pumppupulloon, josta sitä on helppo ottaa suihkussa. 

Blonde Bouquet EdP: Raikas ja kukkainen tuoksu, joka ei ole yhtään pistävä. Tässä on myös hieman "vihreyttä" mukana. Käytän tätä enemmän kesällä/keväällä, mutta voisi sopia myös ympäri vuodenkin. Tämänkin kohdalla on pakko mainita samantyyppinen tuoksu: Diorin Miss Dior Cherie L´Eau, jota ei enää saa, ja josta pidin kovasti aikoinaan. 

Näiden lisäksi pidän erittäin paljon Balance My Skin Body Lotion -vartalovoiteesta sekä Good to Go Dry Shampoo -kuivashampoosta. Kummassakin on hyvän toimivuuden lisäksi ihana tuoksu - jos kokeilet, jäät todennäköisesti koukkuun..!

Alelöytöni Sokokselta

Alelöytöni Sokokselta

Kuvatervehdys Latviasta

Kuvatervehdys Latviasta