Terhi

Terhi

Tervetuloa blogiini, jossa jaan pieniä, inspiroivia juttuja mm. tyylistä, kosmetiikasta, sisustuksesta sekä vauvaelämästä modernin kaupunkilaisäidin näkökulmasta katsottuna.

Jonathan Adler

Jonathan Adler

Jonathan Adler on yhdysvaltalainen sisustusmerkki, joka on minulle tuttu muutamista ruotsalaisista, sisustukseen painottuvista insta-tileistä. Kaikki tuotteet eivät edusta omaa tyyliäni sisustuksessa, mutta jotkut ovat taas aivan ihania ja miellyttävät silmääni. Olin nähnyt jossain aikaisemmin mm. kivan valkoisen kukkaruukun, jonka kyljessä oleva kuvio tai muotoilu muistutti Buddhan kasvoja :D Ruukku jäi mieleeni ja kun törmäsin ulkomailla samaa teemaa olevaan tuikkulyhtyyn, ostin sen koristamaan kotiamme. Hinta oli myös edullinen, tai no, joku voisi ajatella ettei maksaisi tuikkukupista noin kolmeakymmentä euroa, mutta itselleni tällaiset pikku yksityiskohdat ovat tärkeitä :) Uskon myös, että mieleiset design-tuotteet ovat hyviä hankintoja, sillä ne kestävät aikaa, eikä niihin kyllästy niin helposti. Usein tuotteella on myös jotain jälleenmyyntiarvoa. Tämä tuikkukuppi sopii joka huoneeseen ja joka vuodenaikaan, se olkoon ensin vierashuoneessa...

Toinen Jonathan Adler -tuote, minkä voisin heti ottaa kotiimme, on vähän joka puolella somessa vilahteleva "Zebra Dish". Söpö, pieni tarjotin, jossa voisi pitää vaikka sormuksia. Tätä on saatavana kai kolmessa eri värissä, itse ottaisin klassisena messingin värisenä.

Jonathan Adler Muse collection votive candle holder
Pääsiäisjuttuja kotiin

Pääsiäisjuttuja kotiin

KIKO Milano -meikit

KIKO Milano -meikit