Terhi

Terhi

Tervetuloa blogiini, jossa jaan pieniä, inspiroivia juttuja mm. tyylistä, kosmetiikasta, sisustuksesta sekä vauvaelämästä modernin kaupunkilaisäidin näkökulmasta katsottuna.

KIKO Milano -meikit

KIKO Milano -meikit

KIKO Milano on itselleni vielä suhteellisen tuntematon sarja, mutta halusin tutustua merkin tuotteisiin ja ostin muutaman kokeiluun. Tuotteiden hinnat lähtevät parista eurosta. Itselleni tarttui mukaan Less is Better -luomiväripaletti, jossa on todella käyttökelpoisia nudesävyjä. Paletti kuuluu 20-vuotisjuhlakokoelmaan, jonka pakkaukset ovat vaaleansini-pinkkejä - aika erikoinen väritys, mutta ei haittaa minua :) Paletissa on kuusi erilaista ruskeaa ja kolme persikkaista sävyä. Pakkauksessa on myös hyvänkokoinen peili mukana.

Huulille ostin roosan/nuden sävyisen huulipunan sekä sille sopivan rajauskynän. Huulipunassa on aavistus kiiltoa, se tuoksuu hyvältä ja on hoitavan tuntuinen - hyvä arkipuna siis! Huultenrajauskynä sopii tämän ja monien muidenkin punien kanssa, sillä se edustaa myös nude-osastoa. Levittyy hyvin, mutta ei ole liian pehmeä tai sotkeva.

Luomivärejä ostin vielä kaksi pientä yksittäistä sävyä, vaaleanpunaisen ja harmaanruskean. Jos vaaleanpunainen tuntuu liian värikkäältä silmissä, sen voi käyttää vaikka poskipunana :) Nämä olivat muistaakseni tarjouksessa 2,95 €... Vaikuttaa siis hyvältä tämä sarja, jota ei Suomesta vielä saa, eivät ole perustaneet omaa liikettä Suomeen. Uskon, että liike voisi menestyä hyvin täälläkin. 

KIKO Milano meikit
Jonathan Adler

Jonathan Adler

Kevätlompakko Coachilta

Kevätlompakko Coachilta