Terhi

Terhi

Tervetuloa blogiini, jossa jaan pieniä, inspiroivia juttuja mm. tyylistä, kosmetiikasta, sisustuksesta sekä vauvaelämästä modernin kaupunkilaisäidin näkökulmasta katsottuna.

Korallia sisustuksessa

Korallia sisustuksessa

Olen törmännyt aina välillä Pinterestissä ja blogeissa korallikoristeisiin sisustuksessa. Kaupoissa niitä ei ole tullut kovin paljon vastaan, mutta mielestäni korallit ovat ihania :) Ne tuovat mieleen matkat ja snorklailun lämpimissä vesissä. Hyväkuntoiset korallit ovat niin upean näköisiä luonnossa ja minua kauhistuttaa, miten jotkut matkailijat eivät varo niitä yhtään. He polkevat koralleja/kävelevät niiden päällä ja käyttävät aurinkorasvoja, joista leviää veteen "öljymäinen" kalvo (tuhoaa vähitellen korallit). Nämä sisustuskorallit eivät tietenkään ole aitoja. Joskus olen tuonut matkoilta pienen palan rantaan huuhtoutunutta kuollutta korallia, mutta sekään ei ole tietääkseni sallittua, enkä enää uskalla sitä tehdä...

Milanon kentällä oli Zara Home, jossa näin koralli-tuikkulyhdyn sinisen ja oranssin värisenä. Kysyin myyjältä, eikö valkoista ole saatavilla, ei kuulemma ole. Mutta sen sijaan kaunis korallikoristeinen pullo löytyi valkoisena. Laitan tämän varmaan kylpyhuoneeseen. 

Zara Home

Zara Home

Zara Home:sta löytyi toinenkin koralliaiheinen sisustustavara, huonetuoksu/diffuuseri. Tuoksuna on kyllä "Red Berries", eli se ei ole trooppisen kukkainen tai merellinen, mitä voisi luulla. Tuoksun pullo on kuparisen värinen, josta edelleen pidän paljon sisustuksessa. Tämä tuo myös mieleen omat hääni, joissa käytimme maljakkoina ruusukullan/kuparin värisellä spray-maalilla käsiteltyjä pulloja! 

Zara Home

Zara Home

Kevätlompakko Coachilta

Kevätlompakko Coachilta

Kiinnostavia kosmetiikkapoimintoja messuilta

Kiinnostavia kosmetiikkapoimintoja messuilta