Terhi

Terhi

Tervetuloa blogiini, jossa jaan pieniä, inspiroivia juttuja mm. tyylistä, kosmetiikasta, sisustuksesta sekä vauvaelämästä modernin kaupunkilaisäidin näkökulmasta katsottuna.

Kevätlompakko Coachilta

Kevätlompakko Coachilta

Vieraillessani outletissa Milanossa en ostanut paljon mitään, mutta Coach:ilta löytyi tämä söpö lompakko, tai pussukka - sisällä on vain pari mini-taskua. Mietin, mihin tätä oikein tarvitsen, mutta piristävä väri, hauska kirsikkakuosi ja edullinen hinta vetosivat ensisilmäyksellä. Tuo ainakin hyvää mieltä, kun tätä katsoo! Toista samanväristä avainpussukkaa, jonka olen vuosia sitten ostanut, olen käyttänyt todella paljon. Tämä on myös kivan litteä, joten se mahtuu hyvin myös pienempään laukkuun mukaan, kun ei halua isoa lompakkoa kuljettaa. :)

Coach lompakko
KIKO Milano -meikit

KIKO Milano -meikit

Korallia sisustuksessa

Korallia sisustuksessa