Terhi

Terhi

Tervetuloa blogiini, jossa jaan pieniä, inspiroivia juttuja mm. tyylistä, kosmetiikasta, sisustuksesta sekä vauvaelämästä modernin kaupunkilaisäidin näkökulmasta katsottuna.

Kiinnostavia kosmetiikkapoimintoja messuilta

Kiinnostavia kosmetiikkapoimintoja messuilta

Italian Bolognassa järjestetään vuosittain isot messut kosmetiikan ammattilaisille. Näytteilleasettajat on jaettu eri halleihin, ja näitä ovat mm. luonnonkosmetiikka, hiukset, kynnet, tuoksut jne. Myös eri maille, kuten Kiinalle, Korealle ja Taiwanille on omistettu omat hallinsa. Minulla oli kaksi päivää aikaa kierrellä messuilla ja tein vähän katsausta kiinnostavista jutuista. 

1. Kertakäyttöiset naamiot (ja muutkin tuotteet): Käteviä teho- ja täsmähoitoja, ilman että tarvitsee ostaa isoa pakkausta. Helppo ottaa mukaan matkalle ja nopea käyttää. Erityisesti aasialaiset (korealaiset) tuntuvat olevan näiden faneja. Bongasin pikkupusseissa myös huultenkuorintaa, tea tree -öljyä, käsinaamiota jne. 

2.  Vegaaniset tuotteet: Vegaaninen elämäntapa lisääntyy koko ajan ja ihmiset etsivät kosmetiikasta sopivia vaihtoehtoja. Siveltimetkin ovat nykyään valmistettu lähes poikkeuksetta synteettisistä materiaaleista. Synteettiset kuidut ovat eläinystävällisyyden lisäksi pehmeämpiä, hygieenisempiä ja hellävaraisempia iholle. 

3. Itämaisuus, jooga, terveelliset elämänatavat: Tähän elämäntapaan sopivat tuotteet, ayurveda...

4. Kotispa: Kauniit kotituoksupullot, tuoksuvat saippuat, kynttilät, kylpyvaahtopallot... Myös pienet kuulat, jotka sisältävät kylpyvaahtoa, ovat tulleet takaisin :)

5. Kulmakarvatuotteet: Kulmakarvat ovat hyvin pinnalla tällä hetkellä ja pelkästään niihin erikoistuneita sarjojakin löytyy. 

6. Pastelli/metallinhohtoiset/shokki -hiusvärit: Sävytteinä (semi-permanent), suihkeina ym. Väreinä mm. ruusukulta, pinkki, turkoosi ja sininen. Metallinhohtoiset sävytteet vaaleissa hiuksissa. 

7. Hiili ja  arganöljy raaka-aineena: Hiiltä on lisätty moniin tuotteisiin naamioista hammastahnoihin ja arganöljy on siirtynyt hiustuotteista muuallekin. 

Nämä jäivät päällimmäisinä mieleeni...

Korallia sisustuksessa

Korallia sisustuksessa

Milano & Modena

Milano & Modena