Terhi

Terhi

Tervetuloa blogiini, jossa jaan pieniä, inspiroivia juttuja mm. tyylistä, kosmetiikasta, sisustuksesta sekä vauvaelämästä modernin kaupunkilaisäidin näkökulmasta katsottuna.

Milano & Modena

Milano & Modena

Italian työmatka on takana ja olen takaisin kotona Helsingissä. Italiassa kevät oli jo pitkällä, lämpötila oli noin 20 asteen tienoilla ja ruoho sekä puut alkamassa vihertää. Saapumispäivänä kävimme Milanon keskustassa, jossa oli hetki aikaa ennen seuraavaan paikkaan ajamista. Kävin nopeasti Piazza del Duomo:lla eli katedraalilla. Aukiolla oli paljon turisteja ottamassa kuvia ja paikallisia istuskelemassa. Katsoin myöhemmin netistä hieman tietoa. Tätä on alettu rakentaa 1400-luvulla ja katedraali kuuluu Milanon/Italian tärkeimpiin nähtävyyksiin. 

Toinen paikka missä ehdin käydä edusti taas aivan toista maailmaa - KIKO Milanon kosmetiikkaliike. Tätä sarjaa ei myydä vielä Suomessa, joten halusin tutkia valikoimaa ja tein sieltä muutaman edullisen löydön. Luomivärien hinnat lähtevät noin kolmesta eurosta, ripsivärit olivat 3,95 € ja huulipunat myös muutaman euron luokkaa. Laatu on kuitenkin näissä meikeissä hyvä, tuotteet valmistetaan Italiassa. 

Milanon jälkeen lähdimme ajamaan kohti Modenaa, jossa hotellimme sijaitsi. Modena on keskikokoinen kaupunki, jossa on asukkaita noin 185 000. Keskustassa oli kansainvälisiä ketjuliikkeitä ja -ravintoloita sekä kauniita vanhoja rakennuksia, mutta muuten kaupunki ei ollut mielestäni mikään kovin viehättävä... Matkalla Modenaan kävimme Fidenza Village -outletissa, jonne oli Milanosta noin tunnin matka. Outletkylässä sijaitsivat mm. Furlan, Missonin, Coachin ja Calvin Kleinin liikkeet. Sieltä löytyi myös edullisempia kauppoja ja osa merkeistä oli minulle tuntemattomia. Liikkeissä oli perjantai-iltapäivällä melko hiljaista ja niissä sai rauhassa katsella. Outletkylä oli kuitenkin nopeasti kierretty, itselläni pari tuntia riitti tänne hyvin. Löysin Calvin Kleinin collegepaidan ja Coachilta pienen lompakon. 

Modenassa kävimme vain syömässä lähiravintolassa ja sitten olikin aika mennä keräämään voimia seuraavaan (työ)päivään...

Kiinnostavia kosmetiikkapoimintoja messuilta

Kiinnostavia kosmetiikkapoimintoja messuilta

Lähtö Italiaan

Lähtö Italiaan