Terhi

Terhi

Tervetuloa blogiini, jossa jaan pieniä, inspiroivia juttuja mm. tyylistä, kosmetiikasta, sisustuksesta sekä vauvaelämästä modernin kaupunkilaisäidin näkökulmasta katsottuna.

Lähtö Italiaan

Lähtö Italiaan

Minulle tuli melko nopealla varoitusajalla työmatka Italiaan, jonne lähden siis tänään. Matkakohteena on Milano / Bologna. Bolognan kaupungissa on suuret kosmetiikka-alan messut, jossa tehtävänäni on mm. tutkia uusia sarjoja ja tuotteita valikoimaan. Mukavaa ja jännittävää päästä katsomaan millaiset messut ovat kyseessä - sen tiedän ainakin, että isot! Toivottavasti teen hyviä löytöjä ja pystyn bongaamaan kiinnostavat uutuudet valtavan tarjonnan joukosta ;) 

Tänään torstaina en vielä mene itse messuille, mutta toivon pääseväni käymään jossakin kivassa outletissa. Matkasta tulee varmaan aika kiireinen ja palaan jo lauantai-iltana, joten laitan kuvia jälkikäteen. 

9DB12B75-939C-4E72-8D1A-EE7984FB820F.jpg
Milano & Modena

Milano & Modena

& Other Stories Helsinki

& Other Stories Helsinki