Terhi

Terhi

Tervetuloa blogiini, jossa jaan pieniä, inspiroivia juttuja mm. tyylistä, kosmetiikasta, sisustuksesta sekä vauvaelämästä modernin kaupunkilaisäidin näkökulmasta katsottuna.

Viikonloppu ja ystävät

Viikonloppu ja ystävät

Viime viikonloppu oli ns. ystäväpainotteinen, ehdin tapaamaan vaikka ketä, ja mikäs sen mukavampaa ;) Perjantaina tosin olin ihan vain kotona. Päätimme kokeilla ensimmäistä kertaa (!) asuntomme takkaa. Se on aina vain jäänyt ja jäänyt, eikä takkaa ole voinut sytyttää ennen nuohoojan käyntiä. Mutta ikuisuus-to do -listalla ollut asia saatiin hoidettua, kun nuohooja vieraili kaikissa kerrostalomme asunnoissa muutama viikko sitten. Yksi "syy" takan olemattomaan käyttöön on myös se, että asunnossamme on todella lämmin, eikä täällä mielestäni vedä mistään, joten ainakaan lisälämpöä ei ole tarvittu.

image1.JPG

Lauantaipäivänä tapasin kahta ystävääni, Annaa ja Satua, keskustassa. Kävimme syömässä Kampin Korttelin Story -ravintolassa, kahvilla Espresso Housessa ja kiertelimme vähän kauppoja. Olemme entisiä työkavereita ja kaikki ovat edelleen töissä kauneusalalla, joten meillä on paljon niistäkin asioista juteltavaa... :) Muutama tunti meni nopeasti höpötellessä.

Lounas Storyssa.

Lounas Storyssa.

Kävin tämän jälkeen kotona kääntymässä ja lähdin ystäväni 30-vuotisjuhliin Kaisaniemeen. Paikalle oli päässyt paljon synttärisankarin kavereita, joista osa oli myös minulle tuttuja, ja kaikki muutkin olivat todella mukavaa porukkaa, joiden seurassa ilta hujahti nopeasti. Kaikki oli koristeltu hienosti, tilaan oli tehty mm. ihana valokuvaseinä, jossa oli kymmenittäin ystävien kanssa otettuja kuvia. Suurin osa juhlijoista jatkoi lopuksi Teatteriin, mutta itse lähdin kotiin, koska en halunnut "haaskata" seuraavaa päivää...

Sunnuntaina aamupäivästä oli kaunis, aurinkoinen sää ja lähdimme mieheni kanssa jo kello kymmeneksi synttäribrunssille Espooseen. Tapasimme ystäväpariskuntia ja heidän lapsiaan. Paljon kivoja juttuja siis tässä viikonlopussa <3  

& Other Stories Helsinki

& Other Stories Helsinki

Oslon matka osa 3

Oslon matka osa 3