Terhi

Terhi

Tervetuloa blogiini, jossa jaan pieniä, inspiroivia juttuja mm. tyylistä, kosmetiikasta, sisustuksesta sekä vauvaelämästä modernin kaupunkilaisäidin näkökulmasta katsottuna.

& Other Stories Helsinki

& Other Stories Helsinki

Kävin ensimmäisen kerran Helsinkiin avatussa & Other Stories -liikkeessä vasta viime viikonloppuna. Ihana kauppa ja ihan "minun tyyliseni" :) Vaatteiden lisäksi valikoimassa on kenkiä, asusteita ja kosmetiikkaa. Olinkin yllättynyt liikkeen laajasta kosmetiikkavalikoimasta. Täältähän saa vaikka mitä vartalosuihkeista meikkeihin..! Jos en omistaisi tällä hetkellä niin paljon kosmetiikkaa, olisin varmasti ostanut kokeiluun esimerkiksi käsisaippuan, tuoksun tai kynttilän. Melko pelkistetyt pakkaukset olivat mieleeni kosmetiikassa.

Tuoksuista mm.  Moroccan Tea  oli kivan raikas. 

Tuoksuista mm. Moroccan Tea oli kivan raikas. 

Liikkeestä löytyi käsienpesuallas, jossa pystyi testaamaan haluamiaan saippuoita ja kuorintoja. Mahtava idea :)

Liikkeestä löytyi käsienpesuallas, jossa pystyi testaamaan haluamiaan saippuoita ja kuorintoja. Mahtava idea :)

Vartalotuoksuja...

Vartalotuoksuja...

Liikkeen somistus oli myös todella onnistunut ja tarjosi paljon inspiraatiota. Pidin pienistä, polaroid-tyylisistä kuvista, joita oli kiinnitetty rekkien yläpuolelle ja pöydille. Niistä sai ideoita miten käyttää ja yhdistellä vaatteita. Tänne täytyy tulla siis ehdottomasti uudestaankin ajan kanssa.

Viherkasvit somisteena <3

Viherkasvit somisteena <3

Lähtö Italiaan

Lähtö Italiaan

Viikonloppu ja ystävät

Viikonloppu ja ystävät