Terhi

Terhi

Tervetuloa blogiini, jossa jaan pieniä, inspiroivia juttuja mm. tyylistä, kosmetiikasta, sisustuksesta sekä vauvaelämästä modernin kaupunkilaisäidin näkökulmasta katsottuna.

Oslon matka osa 2 (+ Draken keikka)

Oslon matka osa 2 (+ Draken keikka)

Toisena päivänä eli sunnuntaina oli ohjelmassa kiertelyä kaupungilla ja muutamien nähtävyyksien katselua. Suuri osa kaupoista oli kiinni - kuulemma sunnuntaisin norjalaiset lähtevät ulkoilemaan ja hiihtämään, eivätkä niinkään pyöri shoppailemassa. Kävimme mm. kansallisteatterilla ja kuninkaanpalatsilla.

Sää oli taas aika kylmä, mutta onneksi oli monta vaatekerrosta! Kävimme välillä lämmittelemässä Joe & the Juice -kahvilassa ja parissa kaupassa. Lopuksi selvitimme, mistä lähtee bussi Telenor arenalle illalla ja lähdimme jo hotellille valmistautumaan keikkaa varten. 

Draken Oslon keikka oli yleisömäärältään suurin koko Euroopan Boy Meets World -kiertueella ja paikalle oli saapunut 18 000 ihmistä. Bussikuljetus areenalle lähti ihan keskustasta ja toimi hyvin. Olimme suht' ajoissa paikalla ja ehdimme nähdä lämmittelijän eli jamaikalaisen Popcaanin - hyvä tuuri, sillä olen viime aikoina kuunnellut paljon myös häntä ja muuta dancehall -tyyppistä musiikkia... En ollut etukäteen varma, että juuri Popcaan mukana Oslossa, mutta kiva näin :) 

Lämmittelijän jälkeen meni varmaan noin tunti ennen kuin Drake aloitti keikkansa ja sillä välin olutkassoilla kävi jatkuva ihmisvirta. Juomat sai tuoda katsomoon, eli ei tarvinnut jäädä millekään tietylle anniskelualueelle.

Keikalla oli alusta asti "hyvä energia" ja myös artisti itse oli hyvällä tuulella, tai sellaisen vaikutelman hänestä ainakin sai :) Keikan alkupuolella kuultiin mm. Started from the Bottom, Headlines, HYFR, 0 to 100, Feel No Ways, sekä "välispiikkinä" Draken John Legend cover, jota hän oli kuulemma laulanut Torontossa ihan uransa alussa (saman DJ:n kanssa kuin nyt..). Ihan hauska. Keskivaiheilla tuli myös Fetty Wap (My Way)- ja DJ Khaled (For Free) -coverit. Aika paljon kuultiin hittejä myös uudelta levyltä, mm. Controlla, One Dance, Pop Style... Biisit, joissa Rihanna on mukana feattina, Drake pyysi DJ:tä katkaisemaan kesken - he eivät kai ole enää yhdessä (tällä hetkellä)..! :(

Kuvanlaatu on kauhea :D Otimme enemmän videoita kuin kuvia.

Kuvanlaatu on kauhea :D Otimme enemmän videoita kuin kuvia.

Keikan lopulla keskilavalle ilmestyi iso "maapallo" (vai kuu?!) ja Drake esitti vielä noin kolme biisiä; Energy, Fake Love ja Legend. Fake Loven ajan koko yleisö lauloi yhteislaulua. Mahtava päätös keikalle. Tykkäsimme siis paljon ja keikasta jäi hyvä fiilis!   

Oslon matka osa 3

Oslon matka osa 3

Oslon matka osa 1

Oslon matka osa 1