Terhi

Terhi

Tervetuloa blogiini, jossa jaan pieniä, inspiroivia juttuja mm. tyylistä, kosmetiikasta, sisustuksesta sekä vauvaelämästä modernin kaupunkilaisäidin näkökulmasta katsottuna.

Tervetuloa uuteen blogiin

Tervetuloa uuteen blogiin

Ensimmäinen postaus uudessa blogissa, joten tähän alkuun voisin kertoa hieman itsestäni! Olen Terhi, iältäni 32-vuotias, ja asun Helsingissä mieheni kanssa. Päivätyöni on kosmetiikka-alalla ja blogi on minulle vapaa-ajan harrastus.

Suurimpia kiinnostuksenkohteitani ovat mm. tyyli ja pukeutuminen, kodin sisustaminen, matkailu sekä tietenkin kauneudenhoito - uusien tuotteiden kokeileminen ja kauniit "purnukat" jaksavat kiinnostaa minua myös vapaa-ajalla. :) Näistä aiheista olen suunnitellut kirjoittavani myös täällä blogissa.

Blogin nimi "Allure of Style" tulee siitä, että tyylikkyys ja yksityiskohdat ovat minulle tärkeitä, ja olen aina pitänyt kaikesta kauniista. Lapsena mm. keräilin kukkakimppuja, nuorena taas muoti ja trendit alkoivat kiinnostaa, ja nyt aikuisena tämä piirre tulee esille alallani, harrastuksissa ja vähän kaikkialla... Sisustuksessa oma tyylini on sävyiltään neutraali, aika pitkälti musta-valko-harmaa-voittoinen (pienellä värikkyydellä varustettuna), ja sama pätee pukeutumiseenikin. Yritän myös panostaa monessa asiassa laadukkaisiin tuotteisiin ja ostaa vähemmän.

Asuinpaikkani on Helsinki ja täällä pidän kaupunkielämästä, vanhojen talojen tunnelmasta ja siitä, että pääsen nopeasti liikkumaan paikasta toiseen, esimerkiksi tapaamaan ystäviä tai erilaisiin tapahtumiin. Viihdyn siis hyvin kotikaupungissani, mutta lomilla toivon pääseväni matkustamaan mahdollisimman paljon, ja haaveilenkin koko ajan uusista reissuista. Matkaillessa suosikkikohteeni sijaitsevat mahdollisimman kaukana, trooppisisissa tai vähintään lämpimissä paikoissa, ja hyvin erilaisissa kulttuureissa. 

Olen jo vuosia lukenut muiden blogeja ja pidän siitä edelleen paljon. Oman blogin kirjoittaminen on sen sijaan minulle uutta, jos ei lasketa mukaan vaihdon aikana pitämääni pientä matkablogia. Blogin perustamisessa kiehtoo omista kiinnostuksen kohteista inspiroituminen ja niistä kirjoittaminen sekä erilaisten uusien taitojen oppiminen. Mielestäni tämä on myös hyvä tapa kerätä kivoja muistoja talteen omaa visuaalista silmää miellyttävällä tavalla. 

Lämpimästi tervetuloa blogini pariin! :)

Valmistautumista viikonloppuun

Valmistautumista viikonloppuun